Warme werkjas met Wind Fighter technologie

Verschenen: 22 februari 2022

Het Super Dux Sherpa Active Jack van Carhartt met Wind Fighter technologie houdt de wind optimaal tegen. Het weert lichte regen en heeft een sherpa-voering voor extra warmte. Speciaal gemaakt voor hardwerkende mensen die altijd doorgaan en tijdens het werk de elementen moeten trotseren.

De superduckstof van deze jas is 35% lichter dan traditioneel duck materiaal. Het 3M Thinsulate™ zorgt daarnaast voor extra warmte. Het nylon is ook sterker dan normaal waardoor het de nodige duurzaamheid en comfort levert voor de dagen dat je in de weer bent.

Technisch werkjack: sterk, warm en licht van gewicht
Elke jas in de nieuwe Super Dux collectie is voorzien van Carhartt’s Rugged Flex-, Rain Defender- en Wind Fighter technologie. Hierdoor kun je optimaal bewegen en ben je extra beschermd tegen de elementen. Dit herenjack zet de Carhartt-traditie voort door technische outdooreigenschappen toe te voegen aan het klassieke, actieve werkjack. Het resultaat is een sterkere, warmere en lichtere jas.

Super Dux werd in 1930 geïntroduceerd en is in de loop der tijd doorontwikkeld door Carhartt. De collectie bevatte toentertijd een verscheidenheid aan waterafstotende items voor zowel jagers als vissers. Tegenwoordig is de technische uitrusting ideaal voor buitenwerkers en actieve outdoormensen als vissers, hikers en kampeerders.

‘Carhartt ontwikkelt al sinds 1930 outdooruitrusting voor hardwerkende mensen’, aldus Alex Guerrero, Senior Vice President, General Manager, Global Product bij Carhartt. ‘Met onze bijgewerkte Super Dux-lijn krijgen consumenten een unieke combinatie van stof en functies die veelzijdigheid en functionaliteit voor buiten bieden, gebaseerd op de duurzaamheid die ze van ons merk verwachten’.

Informatie
Het Carhartt Super Dux Relaxed Fit Sherpa-lined Active Jack is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. In de kleuren Black en Coffee. Adviesprijs € 169,95.    

Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com

Meer nieuws

Volvo breidt zijn gamma vrachtwagens aangedreven op biodiesel uit

Volvo breidt zijn gamma vrachtwagens aangedreven op biodiesel uit

Een volledig assortiment nieuwe Volvo-vrachtwagenmodellen kan nu worden aangedreven door 100% biodiesel, waardoor klanten nog een hernieuwbare brandstofkeuze hebben om CO2-uitstoot van transport hier en nu te verminderen. Volvo Trucks breidt zijn modelaanbod aangepast...

Always on track met de Samsung Rugged smartphones en tablets

Always on track met de Samsung Rugged smartphones en tablets

Binnen logistiek en transport spelen betrouwbaarheid en duurzaamheid een cruciale rol. Met dit in gedachten ontwikkelde Samsung een reeks robuuste toestellen om onder de meest uitdagende omstandigheden te presteren. Of u nu goederen vervoert door stedelijke centra of...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This