110 jaar Van Eck Trailers

Verschenen: 14 november 2022

Sinds 1912 is de toonaangevende leverancier van innovatieve transportoplossingen Van Eck Trailers de betrouwbare partner van luchtvracht- en luchtvaartmaatschappijen. Als enige producent die zijn eigen rollerbedsystemen produceert, biedt Van Eck Trailers onder zijn Eckspress series hoogwaardige en betrouwbare luchtvrachtvoertuigen voor temperatuur- en tijdgevoelige vaccins en geneesmiddelen.

Als koploper in het leveren van innovatieve en duurzame logistieke oplossingen biedt Van Eck Trailers zijn luchtvrachtopleggers aan met verschillende opbouw, FRC, FNA of Pharma certificeringen.

De luchtvracht opleggers van Van Eck Trailers onderscheiden zich door hun innovatieve vloergeïntegreerde rollerbedsysteem, in-house ontworpen en geproduceerd met het oog op betrouwbaarheid en levensduur, en volledig in overeenstemming met de technische specificaties van Lufthansa.

Het sterke Eckspress rollerbedsystemen wordt gebruikt voor het laden en lossen van zeer waardevolle vliegtuigmotoren en EUV-en DUV-systemen, zoals ook algemeen bekende ASML-systemen. Daarnaast worden de Van Eck rollen ook aangeboden met verzinkte of RVS uitvoering.

PHARMA TRANSPORT

De deskundige trailerproducent Van Eck Trailers ontwikkelt zijn luchtvrachtopleggers speciaal voor de eisen van temperatuur- en tijdgevoelig farmaceutisch transport.

Om de unieke transportuitdaging van haar klanten volledig aan te gaan, onderscheiden de FNA- en FRC-gecertificeerde luchtvrachtopleggers in de Eckpress-serie zich door hun superieure vloerconstructie die geschikt is voor heftruckwerkzaamheden, volledige chassisconstructie met stalen king-pinplaat, innovatief en state of the art Van Eck rollerbedsysteem met RVS rollen zorgt voor een optimale hygiëne in geïsoleerde luchtvrachtopleggers omdat er geen ruimte is voor oxidatie. Verder bestaat de opbouw van de geïsoleerde luchtvrachtvoertuigen van Van Eck Trailers uit hoogwaardige nat-in-nat panelen met een hoge isolatiewaarde en zijn de thermische sensoren in de carrosserie verwerkt om elk risico op schade te voorkomen.

Van Eck FNA- en FRC-luchtvrachtopleggers zijn ook gecertificeerd volgens de EU-richtlijnen voor goede distributiepraktijken (GDP) van geneesmiddelen voor menselijk gebruik die zijn gebaseerd op artikel 84 en artikel 85b (3) van Richtlijn 2001/83/EG die de bepalingen vastleggen voor de distributie van geneesmiddelen in de EU met certificaten die zijn goedgekeurd door de farmaceutische/GDP-autoriteiten.

Voor de meest innovatieve en duurzame oplossingen voor uw wensen met de snelste levertijden kunt u contact opnemen met het ervaren van Eck.

DE ECKPRESS-SERIE

Van Eck Trailers introduceerde in 1983 de eerste luchtvrachtopleggers met een laadcapaciteit van vijf en zeven hoofddekpallets en vandaag de dag is Van Eck Trailers de meest betrouwbare partner voor luchtvracht- en luchtvaartmaatschappijen. Om de unieke transportuitdaging van haar klanten volledig aan te kunnen, wordt de Eckspress-serie aangeboden met verschillende opbouwopties voor het transport van luchtvrachtpallets. De Eckspress-serie omvat een schuifzeiloplegger, een plywood box en een geïsoleerde opbouw, evenals platformvoertuigen.

Kijk voor meer informatie op de Van Eck website: www.vanecktrailers.com

 

 

Meer nieuws

Voet aan grond dankzij uitbreiding wet Maritieme Beveiliging

Voet aan grond dankzij uitbreiding wet Maritieme Beveiliging

Minister van Justitie en Noordzee Paul Van Tigchelt en Grobbendonks burgemeester Marianne Verhaert bezoeken binnenvaartterminal Van Moer Logistics in kader van nieuwe wetgeving voor beveiliging van binnenvaart en havenbedrijven Naar aanleiding van de recent...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This