3 nieuwe DAF CF 480 FAT 6×4 Construction uitvoering voor LTB Jobé

Verschenen: 18 december 2019

Terugkeer van het merk DAF naar het wagenpark van het bedrijf LTB Jobé.

Na de oprichting in 1983 door Claude Jobé ontwikkelde en vestigde het Luikse transport- en grondverzetbedrijf zich in 1999 in de regio Blégny-Barchon, langs de E40, vlakbij de Duitse en Nederlandse grens.

Vandaag de dag brengt het bedrijf de transport-, constructie-, logistiek- en opslagactiviteiten samen, evenals de overslag (transport per schip). Er zijn ongeveer zestig mensen actief in het bedrijf.

De vloot bestaat uit 44 voertuigen.

Alle voertuigen worden op werven ingezet en voeren werken zoals asfaltverharding, grondwerken, materiaaltransport en ook bouwwerkzaamheden uit.

Claude Jobé was reeds lang klant bij DAF en zijn dochter Sophie, die nu aan het hoofd van het bedrijf staat, heeft onlangs een bestelling geplaatst voor 3 nieuwe DAF CF 480 FAT 6×4 bakwagens, uitgerust met containerarmsystemen van het merk TAM, door de firma “Hydromat n.v.” divisie van Truck Trading Rohen in Henri-Chapelle, op de voertuigen worden geleverd en gemonteerd.

“De keuze voor de DAF CF 6×4 werd gemaakt omdat we al positieve ervaring hadden met deze voertuigen. 

Mevrouw Patricia Corman, Sales Advisor van de DAF concessiehouder Truck Trading Rohen in Henri-Chapelle, legde mij bijzonder goed uit wat de sterke eigenschappen van dit voertuig zijn, zoals uptime, robuustheid en betrouwbaarheid en wat het mij zou opleveren in termen van lagere bedrijfskosten. Mijn chauffeurs zullen volledig tevreden zijn met hun nieuwe uiterst wendbare voertuig en het ergonomische comfort van de DAF CF-cabine”. 

“De service van de DAF concessiehouder en het feit dat zij een kant-en-klaar voertuig (chassis en opbouw van dezelfde leverancier) levert, vergemakkelijkt onze taak aanzienlijk. Ik heb maar één contactpersoon voor alles wat met de truck te maken heeft. Dat maakt alles veel eenvoudiger”, vervolgt Sophie Jobé met de glimlach van een tevreden klant!

Meer nieuws

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Meer voorraad, meer voordelen. Geniet t.e.m. 30 april nog van uitzonderlijke stockdeals bij Hedin Automotive. Tijdens die periode kunt u terecht in alle Mercedes-Benz Truck Centers van de dealergroep voor exclusieve voorraadvoordelen. Dat Hedin Automotive een vaste...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This