5.0-ton Ford Transit

Verschenen: 30 september 2020

Ford introduceert een nieuwe zware variant van de succesvolle Transit: de 5.0-ton. Deze is bedoeld voor toepassingen waar een zwaar chassis extra voordelen biedt zoals kippers, politie- en brandweervoertuigen, minibussen enz. De 5.0-ton is beschikbaar als chassis-cabine met enkele of dubbele cabine, drie wielbasissen en vier chassislengtes. Het maximale laadvermogen van een chassis-cabine voor opbouw bedraagt 2.886 kg, of 2.558 kg met standaard laadbak. 

De  5.0-ton Transit is af-fabriek ook leverbaar als L4 “Jumbo” met verhoogd dak, goed voor een netto laadvermogen van 2.383 kg, 15.1 m3 laadvolume en voldoende vloeroppervlakte om vijf Europalletten te laden. De laadruimte heeft een lengte van 4,217 mm en is voorzien van sjorogen en een verlaagde achterbumper. 

Alle 5.0-ton Transits hebben achterwielaandrijving en een 170 pk 2.0 EcoBlue diesel die 390 Nm Koppel levert. Standaard is die gekoppeld aan een manuele zesbak of optioneel aan de fameuze 10-traps automaat van het merk.

Meer nieuws

Kempisch Trainingscentre wordt Aktoo Safety Academy

Kempisch Trainingscentre wordt Aktoo Safety Academy

Het Kempisch Trainingscentre, reeds lange tijd de onbetwiste autoriteit in veiligheidstrainingen voor professionele chauffeurs, maakt vanaf vandaag, dinsdag 19 september, een doorstart als Aktoo Safety Academy. “Dit opent de deur naar een gevarieerder aanbod van...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This