7 oktober: publiek en jobdag bij Van Hool!

Verschenen: 26 september 2018

Geïnteresseerde bezoekers krijgen op zondag 7 oktober van 10u tot 17u, de kans om Van Hool te leren kennen. Van Hool wil immers aan het grote publiek tonen wat dit bedrijf zo uniek maakt: hoe worden hoogtechnologische producten zoals bussen, autocars en industriële voertuigen ontwikkeld en gebouwd? Binnen het bedrijf werd een parcours uitgestippeld van zo’n 3,5 kilometer waarlangs de bezoekers zich een goed beeld kunnen vormen van de verschillende stappen in het productie-proces van bussen, autocars en opleggers. Ondanks het feit dat de productie op die dag niet operationeel is, krijgen de bezoekers, aan de hand van overzichtelijke informatie-panelen langsheen het parcours, een realistisch beeld van de dagelijkse werkzaamheden. Geïnteresseerden dienen zich op voorhand te registreren op http://vanhool.openbedrijvendag.be/.

Momenteel heeft Van Hool 215 vacatures open staan. Bij de arbeiders betreft het voornamelijk: autotechnici, elektriciens, bedienaars CNC-machines en lasser-monteerders. Bij de bedienden zijn het masters en bachelors Automechanica, Elektronica, CAD-tekenaars en medewerkers voor de Verkoop- en Naverkoop-organisaties.

Alle vacatures staan op www.vanhool.be/vacatures, waar

de kandidaten zich ook dienen te registreren willen ze zich op de Jobdag op 7 oktober komen voorstellen.

 

Meer nieuws

Kempisch Trainingscentre wordt Aktoo Safety Academy

Kempisch Trainingscentre wordt Aktoo Safety Academy

Het Kempisch Trainingscentre, reeds lange tijd de onbetwiste autoriteit in veiligheidstrainingen voor professionele chauffeurs, maakt vanaf vandaag, dinsdag 19 september, een doorstart als Aktoo Safety Academy. “Dit opent de deur naar een gevarieerder aanbod van...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This