DKV BOX EUROPE goedgekeurd voor Duitsland

Verschenen: 19 maart 2019

Box was al vrijgegeven voor België, praktijktests voor Oostenrijk lopen

De DKV BOX EUROPE, waarmee in de toekomst alle tolsystemen in Europa moeten worden afgerekend, is goedgekeurd voor Duitsland. De goedkeuring behoeft enkel nog de finale toestemming van het Bundesamt für Güterverkehr (Duitse federale dienst voor goederenverkeer). 

“We zijn erg blij dat onze EETS-box oplossing nu is goedgekeurd voor het Duitse tolsysteem. Daarmee liggen wij volledig op schema,” aldus Jürgen Steinmeyer, Director of Toll bij DKV Euro Service. “Speciale dank gaat uit naar onze klanten, die ons tijdens de testfase met veel inzet hebben ondersteund.” 

Elk onderdeel van de procesketen werd met succes getest – van de functie van de DKV BOX EUROPE zelf, de installatie en het gedrag tijdens het gebruik, tot de correcte gegevensoverdracht en betaling. Ook wordt de DKV BOX EUROPEmomenteel in de praktijk getest voor het Oostenrijkse tolsysteem. Al in december 2018 werd de goedkeuring voor gebruik op de Belgische autosnelwegen en nationale wegen verstrekt.

Meer nieuws

MAN breidt zijn gamma emissievrije voertuigen uit

MAN breidt zijn gamma emissievrije voertuigen uit

Kleine reeks vrachtwagens met waterstofverbranding gepland voor 2025 • Aanvankelijk ongeveer 200 voertuigen voor geselecteerde markten • De hTGX is bijzonder geschikt voor speciale toepassingen • Het voertuig vult het gamma zuiver elektrische voertuigen aan MAN Truck...

DAF introduceert PACCAR Connect

DAF introduceert PACCAR Connect

Nieuw online fleet management platform voor optimale efficiency Met een breed aanbod aan informatie en een toonaangevend gebruiksgemak zet het nieuwe PACCAR Connect de maatstaf op het gebied van online fleet management platforms. PACCAR Connect is gemakkelijk...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This