Aerts Trucks levert DAF XF480 FT met vacuümunit van Kenis Service voor Roefs Group

Verschenen: 4 oktober 2023

Met een krachtige motor en geavanceerde veiligheidssystemen is de DAF XF480 een betrouwbare partner in het transport van ADR-vloeistoffen. Deze trekker met AJK-oplegger is opgebouwd met een vacuümunit van Kenis Service uit Antwerpen.

 

Deze op maat gemaakte unit, met sterke zuigkracht, is ontworpen om efficiënt en veilig verschillende soorten ADR-vloeistoffen te kunnen opzuigen en vervoeren, zowel olie en chemische stoffen als andere gevaarlijke vloeistoffen.

 

De combinatie werd opgebouwd voor Roefs Group uit Puurs-Sint-Amands. Met meer dan zeventig jaar ervaring biedt Roefs Group een breed scala aan hoogwaardige diensten en oplossingen op het gebied van milieu- en schoonmaakwerkzaamheden. Van industriële reiniging en afvalbeheer tot grondopzuiging en specialistische schoonmaak, Roefs Group is in staat om aan de diverse behoeften van haar klanten te voldoen.

Het voertuig werd geleverd door Aerts Trucks met DAF concessies in Bornem, Mechelen en Dendermonde

Meer nieuws

Jungheinrich lanceert nieuwe elektrische vorkheftruck EFG 435

Jungheinrich lanceert nieuwe elektrische vorkheftruck EFG 435

Jungheinrich, de toonaangevende leverancier op het gebied van intralogistieke oplossingen, introduceert de elektrische vorkheftruck EFG 435. Deze geavanceerde vorkheftruck werd ontworpen met een focus op ergonomie, efficiëntie en duurzaamheid. Met de EFG 435 zet...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This