Always on track met de Samsung Rugged smartphones en tablets

Verschenen: 15 mei 2024

Binnen logistiek en transport spelen betrouwbaarheid en duurzaamheid een cruciale rol. Met dit in gedachten ontwikkelde Samsung een reeks robuuste toestellen om onder de meest uitdagende omstandigheden te presteren. Of u nu goederen vervoert door stedelijke centra of werkt in extreme weersomstandigheden, de Samsung Rugged-toestellen staan garant voor betrouwbaarheid, productiviteit en veiligheid.

Extreme omstandigheden vragen extreme toestellen

De Galaxy Tab Active5 en de Galaxy XCover7 zijn niet alleen bestand tegen vallen en stoten, maar zijn ook water- en stofbestendig (IP68-classificatie). Zo staan ze altijd en overal voor u klaar. Valt het toestel tijdens het laden of lossen? Geen probleem. Een onverwachte regenbui tijdens het leveren? Geen zorgen.

Onstopbare productiviteit in het werkveld

Logistieke operaties vereisen meer dan enkel robuustheid. De Rugged-toestellen zijn uitgerust met vervangbare batterijen en AR- mogelijkheden die zorgen voor een verhoogde efficiëntie. Routeoptimalisatie, navigatie, en realtime tracking zijn eenvoudig en toegankelijk met slechts enkele tikken op uw scherm. Met de programmeerbare knop kunt u snel uw meest gebruikte applicaties activeren, van navigatiehulpmiddelen tot communicatie-apps.

Altijd verbonden

De Rugged smartphones en tablets zijn niet enkel krachtpatsers in het veld, maar bieden ook oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de transport en logistiek. Zo integreren fleetmanagementsystemen naadloos met deze robuuste toestellen, waardoor uw backoffice real-time updates krijgt over voertuiglocaties, verzendstatus en meer. In een snel veranderende omgeving is communicatie essentieel, en met de betrouwbare verbondenheid mist u nooit meer iets.

Partner bij elk avontuur

Op zoek naar een partner om u door de meest onvoorspelbare situaties te leiden?
Vertrouw op Samsung en onze robuuste smartphones en tablets om u door uw werkdag te loodsen, wat er ook gebeurt.

 

Meer weten over hoe de Samsung Rugged-toestellen uw business kunnen transformeren?

Scan de code en ontdek uw voordeel!

 

Meer nieuws

Volvo breidt zijn gamma vrachtwagens aangedreven op biodiesel uit

Volvo breidt zijn gamma vrachtwagens aangedreven op biodiesel uit

Een volledig assortiment nieuwe Volvo-vrachtwagenmodellen kan nu worden aangedreven door 100% biodiesel, waardoor klanten nog een hernieuwbare brandstofkeuze hebben om CO2-uitstoot van transport hier en nu te verminderen. Volvo Trucks breidt zijn modelaanbod aangepast...

Beherman Group stelt General Manager aan voor Farizon Benelux

Beherman Group stelt General Manager aan voor Farizon Benelux

Zesenveertig jaar, waarvan de helft gewijd aan auto's en bedrijfsvoertuigen. Het is de leeftijd van de nieuwe General Manager Siegfried Van Brabandt, aangesteld door Jacques Beherman, die de elektrische bestelwagens van Farizon in de Benelux gaat introduceren....

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This