ASSA ABLOY Entrance Systems bundelt oplossingen voor distributie & logistiek

Verschenen: 28 april 2019

ASSA ABLOY Entrance Systems, totaalleverancier van automatische toegangssystemen, biedt een volledig pakket aan voor een efficiënte distributie & logistiek. Bovendien werden de vele innovatieve mogelijkheden onlangs gebundeld in een handige applicatie. Of het nu gaat over energiezuinige toegangspoorten of deuren voor een vlotte voetgangersstroom, de app zet elke oplossing mooi in de verf.

Knap staaltje gebruiksvriendelijkheid

De nieuwe app is een knap staaltje van gebruiksvriendelijkheid. Aan de hand van een duidelijke video krijg je een overzicht van alle mogelijkheden die ASSA ABLOY Entrance Systems aanbiedt voor distributie & logistiek.

Klik je bijvoorbeeld op ‘loading bays’, dan krijg je alle oplossingen te zien voor zowel droge als koude opslag. De ‘high traffic area’ toont dan weer de verschillende toegangspoorten voor binnen en buiten, en voor elk moment van de dag. Kies je tot slot voor ‘office area’, dan worden alle mogelijke voetgangersdeuren grondig toegelicht. 

Daarnaast gaat de app ook dieper in op de energiezuinigheid van de oplossingen, het veiligheidsaspect en de onderhoudsservice van ASSA ABLOY Entrance Systems. 

Kortom, de nieuwe app is een echte must-have om alle mogelijkheden op het vlak van automatische toegangssystemen voor distributie & logistiek te ontdekken. Logisch dus dat deze tool ook een handig hulpmiddel is voor het salesteam van ASSA ABLOY Entrance Systems. Elke verkoper heeft de app op zijn tablet staan en kan dus ter plaatse bij de klant op een duidelijke en eenvoudige manier het totaalplaatje tonen.

De app is ook via de website van ASSA ABLOY Entrance Systems toegankelijk. Wil je zelf vaststellen hoe deze gebruiksvriendelijke tool werkt? Check dan https://dnl.assaabloyentrance.net/story_html5.html

Meer nieuws

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

Opdracht voor levering van 1.500 elektrische en dieseltrucks Asset Alliance Group en DAF komen plaatsing order overeen voor 1.500 nieuwe elektrische en dieseltrucks. De toonaangevende Britse verhuur- en leasemaatschappij van trucks ontvangt de eerste voertuigen dit...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This