ASSA ABLOY Entrance Systems draagt zorg voor uw mensen

Verschenen: 23 mei 2019

Van de chauffeurs die uw goederen vervoeren over de magazijnmedewerkers die de trucks laden, tot de mensen die het volledige proces nauwkeurig monitoren … goed personeel zorgt er voor dat al uw activiteiten vlotjes verlopen. Het is dan ook essentieel dat u zorg draagt voor diegenen die uw distributie- en logistiek centrum doen draaien. En met enkele goed gekozen dockingoplossingen kunt u hun werk nog een pak aangenamer maken. ASSA ABLOY Entrance Systems wijst de weg.

Aangename werkomgeving

Er zijn verschillende manieren om magazijnen om te bouwen tot aangename werkomgevingen. Kiest u bijvoorbeeld voor snelle of geïsoleerde sectionale poorten, dan beperkt u temperatuurschommelingen tot een minimum. En zo verkort u de tijd dat uw personeel wordt blootgesteld aan de verschillende weersinvloeden.

Bovendien zijn zowel de geïsoleerde ASSA ABLOY OH1082P als de snelle ASSA ABLOY OH1042S uitgerust met voorzieningen die voor extra comfort zorgen. Goedeafdichtingen,bijvoorbeeld, voorkomen dat tocht of stof binnendringen wanneer de poorten gesloten zijn. Daarbovenop hebben beide poorten een gebroken koudebrug, waardoor er noch aan de binnenkant noch aan de buitenkant van de deur condensatie wordt gevormd.

De weerselementen kunnen tijdens het laden voor problemen zorgen. Rust u de laadkades uit met dockshelters, dan is uw personeel tijdens het laden beschermd tegen regen, koude en zon. Uiteraard kunt u de volledige laadkade buiten ook verplaatsen naar een laadhuis. Voor kleinere laadkades raden we kussenshelters voor bestelwagens aan. Zij vormen een zeer goede afdichting tussen laadkade en bestelwagen waardoor slecht weer, stof en tocht geen kans krijgen.

Safety first

Een werkomgeving moet niet alleen aangenaam maar bovenal ook veilig zijn. Om uw medewerkers extra te beschermen, kunt u gebruik maken van verkeerslichten dieverzekeren dat trucks alleen manoeuvreren als het veilig is. Geïntegreerde bedieningssystemengaranderen dan weer dat de sectionale poorten alleen opengaan als de vrachtwagens veilig in het dockstaan. De vrachtwagens kunnen alleen vertrekken als de dockleveller ingetrokken, en dedockdeur gesloten is. En met behulp van blokkeringssystemen worden de trucks tijdens het laden geblokkeerd, waardoor per ongeluk verrollen en vroegtijdig wegrijden, onmogelijk zijn. Veiligheid voor alles dus.

Meer nieuws

Mercedes-Benz laat Actros 1047 km rijden op vloeibare waterstof

Mercedes-Benz laat Actros 1047 km rijden op vloeibare waterstof

Op 26 september hield Mercedes-Benz Trucks een event in Berlijn, waarbij een recordrit met een Mercedes-Benz Actros trekker met brandstofcel van Cellcentric op vloeibare waterstof werd afgesloten. De trekker oplegger combinatie van 40 ton had een traject van de...

Piaggio Porter NP6: Fris gezicht in de stad

Piaggio Porter NP6: Fris gezicht in de stad

Piaggio Porter NP6 met kastopbouw   Beherman Motors, invoerder van de citytrucks van Piaggio Commercial presenteert met de Piaggio Porter NP6 een ideale lichte vrachtwagen voor inzet in stads- en dorpskernen. Naast het standaard chassis-cabinemodel, de pick-up en...

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zet voortdurend alles op alles om nieuwe collega’s aan te trekken. Oktober wordt terug jobdagen-maand. Er werden 900 chauffeurs gezocht voor 2023. De teller van aangeworven chauffeurs dit jaar staat ongeveer op 600. Dat betekent dat er via een aantal...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This