Belgische première op zondag: Actros met MirrorCam in Herentals

Verschenen: 29 mei 2019

Volgende zondag kunnen de gasten, bezoekers en klanten van VDH in Herentals een Belgische primeur op hun naam zetten: het bedrijf uit de Toekomstlaan in Herentals kan als eerste Belgische Mercedes-Benz vestiging de Actros met MirrorCam voorstellen. Na de presentatie in Barcelona, waar ook een groot aantal klanten en prospects uit ons land al kennis maakten het nieuwe en revolutionaire systeem, is dit de eerste keer dat de Actros met MirrorCam in ons eigen land kan worden beleefd.

De MirrorCam vervangt de klassieke buitenspiegels bij de nieuwe Actros. De voordelen van de camera’s zijn legio: een lager verbruik door een lagere luchtweerstand, beter zicht in het donker en bovendien beweegt het beeld mee in bochten en bij manoeuvres met de trailer. In de volgende editie van Transporama kan u een uitgebreid verslag lezen over onze kennismaking met de MirrorCam. Of u kan volgende zondag langsgaan bij VDH in Herentals.

Beeld: de nieuwe Actros met MirrorCam staat bij VDH te wachten om klaargemaakt te worden voor de klantendag dit weekend.

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This