BOUWMATERIALEN G.DE MOL N.V. KIEST VOOR DE RENAULT TRUCKS T X-ROAD

Verschenen: 12 september 2019

Het familiebedrijf in bouwmaterialen G. De Mol zorgt al 35 jaar voor de professionele levering en plaatsing van bouwmaterialen voor grote en kleine bouwprojecten. In het kader van de vernieuwing van zijn transportactiviteiten koopt G. De Mol 2 Renault Trucks T X-Road bij het officieel Renault Trucks-servicepunt Car & Trucks Service (CTS) in Belsele. 

De Renault Trucks X-Road is een recent tweedehandsvoertuig op maat voor de specifieke eisen van de werfbenadering. De T X-Road wordt op meer dan 200 punten gecontroleerd en omgebouwd in de gespecialiseerde werkplaats ‘Used Trucks Factory’ op de industriële site van Bourg-en-Bresse.

De Renault Trucks T X-Road wordt aangedreven door een 11 liter Euro 6-motor met 460 pk in een 4×2-configuratie. Hij heeft verstevigde koetswerkonderdelen zoals stalen bumpers, ultrasterke traptreden en beschermroosters voor de koplampen en heeft hij een 60 mm hoge bodemvrijheid. De prestaties van de gerobotiseerde Optidriver-transmissie werden opgekrikt dankzij de nieuwe ‘offroad’-modus en de manuele gashendel.

De tweedehandse T X-Road 460 geniet bij levering een jaar of 120.000 kilometer garantie. Die constructeursgarantie dekt alle motor-, transmissie- en brugproblemen en is geldig in alle erkende Europese verkoop- en servicepunten van Renault Trucks. 

Guido De Mol: “Deze Renault Trucks T X-Road beantwoordt aan de specifieke verwachtingen van dit type voertuig op onze markt en is bovendien bijzonder comfortabel. Het was trouwens prettig samenwerken met CTS, ze hebben goed met ons meegedacht om met de samenstelling van de configuratie te voldoen aan onze noden”.

Meer nieuws

Mercedes-Benz laat Actros 1047 km rijden op vloeibare waterstof

Mercedes-Benz laat Actros 1047 km rijden op vloeibare waterstof

Op 26 september hield Mercedes-Benz Trucks een event in Berlijn, waarbij een recordrit met een Mercedes-Benz Actros trekker met brandstofcel van Cellcentric op vloeibare waterstof werd afgesloten. De trekker oplegger combinatie van 40 ton had een traject van de...

Piaggio Porter NP6: Fris gezicht in de stad

Piaggio Porter NP6: Fris gezicht in de stad

Piaggio Porter NP6 met kastopbouw   Beherman Motors, invoerder van de citytrucks van Piaggio Commercial presenteert met de Piaggio Porter NP6 een ideale lichte vrachtwagen voor inzet in stads- en dorpskernen. Naast het standaard chassis-cabinemodel, de pick-up en...

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zet voortdurend alles op alles om nieuwe collega’s aan te trekken. Oktober wordt terug jobdagen-maand. Er werden 900 chauffeurs gezocht voor 2023. De teller van aangeworven chauffeurs dit jaar staat ongeveer op 600. Dat betekent dat er via een aantal...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This