BOUWMATERIALEN G.DE MOL N.V. KIEST VOOR DE RENAULT TRUCKS T X-ROAD

Verschenen: 12 september 2019

Het familiebedrijf in bouwmaterialen G. De Mol zorgt al 35 jaar voor de professionele levering en plaatsing van bouwmaterialen voor grote en kleine bouwprojecten. In het kader van de vernieuwing van zijn transportactiviteiten koopt G. De Mol 2 Renault Trucks T X-Road bij het officieel Renault Trucks-servicepunt Car & Trucks Service (CTS) in Belsele. 

De Renault Trucks X-Road is een recent tweedehandsvoertuig op maat voor de specifieke eisen van de werfbenadering. De T X-Road wordt op meer dan 200 punten gecontroleerd en omgebouwd in de gespecialiseerde werkplaats ‘Used Trucks Factory’ op de industriële site van Bourg-en-Bresse.

De Renault Trucks T X-Road wordt aangedreven door een 11 liter Euro 6-motor met 460 pk in een 4×2-configuratie. Hij heeft verstevigde koetswerkonderdelen zoals stalen bumpers, ultrasterke traptreden en beschermroosters voor de koplampen en heeft hij een 60 mm hoge bodemvrijheid. De prestaties van de gerobotiseerde Optidriver-transmissie werden opgekrikt dankzij de nieuwe ‘offroad’-modus en de manuele gashendel.

De tweedehandse T X-Road 460 geniet bij levering een jaar of 120.000 kilometer garantie. Die constructeursgarantie dekt alle motor-, transmissie- en brugproblemen en is geldig in alle erkende Europese verkoop- en servicepunten van Renault Trucks. 

Guido De Mol: “Deze Renault Trucks T X-Road beantwoordt aan de specifieke verwachtingen van dit type voertuig op onze markt en is bovendien bijzonder comfortabel. Het was trouwens prettig samenwerken met CTS, ze hebben goed met ons meegedacht om met de samenstelling van de configuratie te voldoen aan onze noden”.

Meer nieuws

Steven Nicolai is nieuwe Sales Manager Truck bij Profile Belux

Steven Nicolai is nieuwe Sales Manager Truck bij Profile Belux

Profile Truck, marktleider op het gebied van bandenonderhoud, -montage en -service voor vrachtwagens in de Benelux, breidt zijn Sales Team in België uit. Steven Nicolai is aangesteld als Sales Manager Truck, met de ambitie om de groei op de truckmarkt in België en...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This