BRING THE WOW TO YOUR FLOOR!

Verschenen: 10 oktober 2022

De hogedrukreinigers van Kärcher kent u al. 

Wist u dat wij ook veegmachines, stofzuigers, tapijtreinigers, schrobzuigers, batterij-aangedreven machines en een uitgebreid assortiment aan reinigingsmiddelen hebben? Elke dag opnieuw werken wij aan WOW reinigingsoplossingen.

Elke sector heeft andere hygiënische eisen en dus ook andere reinigingsoplossingen nodig – van het reinigen van een magazijn, schrobzuigen van een kantoorruimte tot het vegen van parkeerterreinen. 

Door onze jarenlange ervaring, hebben we uitstekende vloer reinigingsoplossingen ontwikkeld: van schrob-/zuigmachines tot veeg-/zuigmachines en de bijhorende reinigingsmiddelen.

Machines die elke reinigingsuitdaging dagelijks aangaan, weinig onderhoud vergen, een maximale levensduur hebben én extreem eenvoudig in gebruik zijn. 

Naast de juiste oplossing op de juiste plaats, hebben we ook steeds het juiste reinigingsmiddel voor de juiste toepassing.

Voor een verbluffend resultaat Met de Kärcher schob-/zuigmachines worden vloeren hygiënisch en vlekkeloos schoon. Sprankelende resultaten gegarandeerd. Een allround en gespecialiseerde schrob-/zuigmachine voltooit alle reinigingstaken snel en economisch.

Maximale veegprestaties – altijd en overal. Van de handmatige veegmachine via de walk-behind en ride-on zuigmachine tot de extreem krachtige en sterke industriële ride-on veegmachine. Schoon vegen op elk gewenst moment met een betrouwbare en innovatieve Kärcher technologie.

FloorPro reinigingsmiddelen hebben een hoog rendement zodat u sneller en met minder kracht maximale reinigingsresultaten realiseert. Uw werkzaamheden zijn gemakkelijker, sneller en comfortabeler uit te voeren én tegelijkertijd worden de reinigingsmachines en de te reinigen oppervlakken optimaal beschermt.

Uitdagingen in uw sector

Elke sector heeft andere uitdagingen. De optimale oplossing van reinigingstaken vormt een belangrijke economische factor in de industrie en handel. Ook milieuaspecten spelen daarbij een belangrijke rol. Daarom hebben we ons omvangrijke assortiment exact op uw eisen afgestemd.

In logistieke omgevingen gaat het vooral om tijd en zorgvuldige coördinatie. Het reiniging van magazijnoppervlakken, voertuigen en kantoren mag u daarbij niet uit uw evenwicht brengen. U bent aangewezen op oplossingen die geen extra belasting vormen, maar u helpen om deze taken snel en efficiënt uit te voeren. Hierbij kan Kärcher helpen – met krachtige reinigingssystemen, een uitstekende advisering en voortreffelijke service. Alles voor een probleemloos verloop van uw logistieke processen.

Wist u dit al?

De toepassingen en mogelijkheden van vloer reinigingsoplossingen zijn eindeloos. Een aantal interessante extra weetjes:

Wist u dat er 2 verschillende veegprincipes zijn?

Het stoffer en blik principe

De borstel draait in de tegenovergestelde richting van de rijrichting. Hierdoor wordt het vuil naar de voorkant van de veegmachine verplaatst en in de afvalcontainer (directe vuilopname) geplaatst. Kärcher’s duwveegmachines en industriële veegzuigmachines werken volgens dit principe.

Voordelen:

  • Stofarm vegen door lagere borstelsnelheden en een korte “veegweg”
  • Minder borstelslijtage
  • Ideaal voor omvangrijke en zware vervuiling en fijn stof

Het werpprincipe

Het vuil wordt tegen de rijrichting in verzameld en via de hoofdbezem in de achterste vuilcontainer gegooid. Kärcher’s walk-behind veegmachines en zitveegmachines werken volgens dit principe.

Voordelen:

  • Container staat tot 100% vulniveau toe
  • Ideaal voor grof en licht vuil
  • Vangt eenvoudig grof vuil op met behulp van een grofvuilklep
  • Goed overzicht door voorwaartse zitpositie

Wist u dat elke ondergrond een andere aanpak vergt?

Een schrob-/zuigmachine met rolborstelkop is door zijn hoge borstelsnelheden en een hogere aandrukkracht per cm² bijzonder geschikt voor uitgebreide dieptereiniging van gestructureerde en sterk vervuilde vloeren. Deze borstelkoptechnologie biedt ook aanzienlijke voordelen bij het omgaan met grof vuil, omdat de tegengesteld draaiende rollen de deeltjes absorberen, die vervolgens worden teruggevoerd naar de grofvuilcontainer. Dit betekent dat voorvegen als voorbereidende stap niet meer nodig is.

Schrob-/zuigmachines met discborstelkoppen worden over het algemeen gebruikt voor onderhoudsreiniging en lichte vervuiling. Deze vloerreinigingsmachines zijn vooral populair voor gladde vloeren en geluidsgevoelige ruimtes, zoals in ziekenhuizen of de hotel- en gastronomiesector.

Wist u dat een reinigingsmiddel meer is dan een middel om te reinigen?

Kärcher FloorPro reinigingsmiddelen hebben een hoog rendement zodat u sneller en met minder kracht maximale reinigingsresultaten realiseert. In het reinigingssysteem van Kärcher zijn apparaten, toebehoren en reinigingsmiddelen perfect op elkaar afgestemd. Dit betekent dat u uw werkzaamheden gemakkelijker, sneller en comfortabeler kunt uitvoeren. Tegelijkertijd worden de reinigingsapparaten en de te reinigen oppervlakken optimaal beschermt.

Onderhoudsreiniger

Universeel inzetbaar: voor de onderhoudsreiniging van alle waterbestendige harde en elastische vloeren. Zeer zuinig in gebruik, streepvrije reiniging, bijzonder schuimarm, maakt vet-, olie- en minerale vervuiling goed los en droogt snel.

Tussentijdse reiniging en onderhoud 

De basisvloerreinigers zijn krachtige reinigingsmiddelen die loop- en industrievloeren  moeiteloos verlossen van hardnekkige vet-, olie-, roet- en minerale verontreiniging.

Basisreinigingsmiddelen

Krachtige basisreiniging: verwijdert de hardnekkigste resten zeer efficiënt. Wax en gelijkaardig vuil eenvoudig te verwijderen. Basisreinigingsmiddelen zijn schuimarm, milieuvriendelijk en hebben een frisse geur.

Onderhoudsproducten

Reinigingsmiddel voor verzorging en bescherming van harde en elastische vloerbedekkingen. Uitstekende dekkracht en hechting. Antislip, vuilwerend en slijtvast: de vloer is harder en kan zwaarder worden belast.

Meer weten over hoe Kärcher elke dag opnieuw werkt aan WOW reiningsoplossingen? Neem contact met ons op:
 https://www.kaercher.com/be/bring-also-the-wow-to-your-floor.html?cid=be-DSP-C5PUimJFS0GiQX4g3wA9tA

Meer nieuws

Volvo lanceert vrachtwagens aangedreven op waterstof

Volvo lanceert vrachtwagens aangedreven op waterstof

Volvo Trucks ontwikkelt vrachtwagens met verbrandingsmotoren die op waterstof rijden. Wegtests met vrachtwagens die waterstof in verbrandingsmotoren gebruiken, zullen beginnen in 2026 en de commerciële lancering is gepland voor het einde van dit decennium....

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This