BUS2BUS 2019 biedt de busindustrie een antwoord op toekomstvragen

Verschenen: 3 april 2019

De afgelopen editie van BUS2BUS, een combinatie van vakbeurs, bdo-congres en Future Forum, was een echt succes. Onder het motto “Bus meets New Business” stelden 103 exposanten uit 13 landenvan 19 tot 21 maart in het beurscentrum van Berlijn hun meest innovatieve producten voor. Meer dan

1.700 bezoekers uit 34 landen kwamen zich informeren over de toekomst van de busindustrie. Speciale aandacht was er voor topics zoals alternatieve aandrijfsystemen, zelfrijdende bussen, on-demand mobiliteit en innovatieve voorbeelden, die in samenwerking met startups werden gepresenteerd.

Deze tweede editie van BUS2BUS is in elk opzicht gegroeid: de beursoppervlakte is meer dan verdubbeld, het aantal exposanten en bezoekers is resp. met 50 en 30 procent gestegen.

“Op BUS2BUS tonen we het hele scala aan toekomsttechnologieën, want innovatie en trends liggen aan de basis van ons beursconcept. Sinds de vorige editie van BUS2BUS twee jaar geleden beschikt de bus- en toeleveranciersindustrie in Duitsland, toch de belangrijkste Europese markt, een onafhankelijk bedrijfsplatform voor haar klanten, dat voornamelijk in het teken staat van digitalisering. We gaan met dit concept de goede kant op, dat bewijzen ons de indrukwekkende cijfers van dit jaar”, zegt Kerstin Kube-Erkens, Senior Product Manager van BUS2BUS.

Tevreden exposanten en vakbezoekers

De meeste bezoekers waren afkomstig uit de sectoren van de particuliere busondernemingen, het openbaar vervoer en de toeleveranciers. Ongeveer 90 procent van de vakbezoekers is tevreden tot zeer tevreden over hun bezoek aan BUS2BUS 2019. Bovendien zouden ongeveer 9 van de 10 bezoekers BUS2BUS aanbevelen aan hun collega’s en zakenpartners.

Meer dan 80 procent van de exposanten schatte het BUS2BUS-concept, ofwel de combinatie van vakbeurs, bdo-congres en Future Forum, positief in. 8 op de 10 exposanten waren tevreden met het product- en dienstenaanbod op BUS2BUS en 3 op de 4 exposanten waren tevreden tot zeer tevreden over de kwaliteit van de vakbezoekers.

Meer nieuws

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

Opdracht voor levering van 1.500 elektrische en dieseltrucks Asset Alliance Group en DAF komen plaatsing order overeen voor 1.500 nieuwe elektrische en dieseltrucks. De toonaangevende Britse verhuur- en leasemaatschappij van trucks ontvangt de eerste voertuigen dit...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This