C.H. Robinson lanceert Trans-Euraziatische spoordienst

Verschenen: 9 mei 2018

C.H. Robinson kondigt vandaag de lancering van een Trans-Euraziatische treinvrachtdienst aan. De nieuwe dienst verbindt acht afgifteterminals in China met acht bestemmingen in Europa.

Elke vrachttrein heeft zo’n 18-20 dagen nodig voor de reis tussen de terminals in Zhengzhou, Zushou, Wuhan, Yiwu, Xiamen, Shenzen, Guangzhou en Chongqing in China, naar de steden Melaszewicze, Hamburg, Duisburg, Milaan, Tilburg, Lyon en Parijs in Europa en Barking in het Verenigd Koninkrijk.“De nieuwe treinverbinding is een toevoeging aan onze lucht- en zeevrachtdiensten, waardoor klanten ultieme flexibiliteit krijgen. Hiermee kunnen we vracht twee keer sneller dan zeevracht leveren, en goedkoper dan luchtvracht”, zegt Mike Short, president Global Forwarding bij C.H. Robinson. De nieuwe dienst biedt een handige directe verbinding van en naar China’s bloeiende steden en meerdere landen en bestemmingen in Europa. “C.H. Robinsons strategische ontwikkeling van Europese gateways geeft klanten meer keuze, exceptionele service en concurrerende prijzen.”Met de nieuwe routes krijgen klanten ook een duurzamere service en bredere dekking. C.H. Robinson biedt verschillende diensten aan waaronder lege container pick-up, het ophalen bij fabrieken, douaneformaliteiten bij vertrek, douane-afhandeling en verdere distributie aan in Europa via intermodale diensten. Beschikbare opties zijn volledige bloktreinen, enkele of meerdere containers, LCL-verzending en afwijkende vracht.

Meer nieuws

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

Opdracht voor levering van 1.500 elektrische en dieseltrucks Asset Alliance Group en DAF komen plaatsing order overeen voor 1.500 nieuwe elektrische en dieseltrucks. De toonaangevende Britse verhuur- en leasemaatschappij van trucks ontvangt de eerste voertuigen dit...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This