Calamiteitenoefening in Liefkenshoektunnel op 6 mei

Verschenen: 5 mei 2022

Tunnel sluit één nacht in beide richtingen

Om te garanderen dat de Liefkenshoektunnel een zeer veilige tunnel is en blijft, voeren we op vrijdag 6 mei een calamiteitenoefening uit. De oefening gebeurt ’s nachts zodat we de verkeershinder zo klein mogelijk kunnen houden. De tunnel wordt immers in beide richtingen afgesloten.

“Beide rijrichtingen worden ter hoogte van de Liefkenshoektunnel afgesloten voor alle verkeer om 21 uur, en dit tot ‘s anderendaags 5 uur in de ochtend”, klinkt het bij nv Tunnel Liefkenshoek. “Reizigers worden verzocht hun reisweg hieraan aan te passen.”

Omleiding voorzien 

Uiteraard is er gedurende de nachtelijke calamiteitenoefening een omleiding voorzien. Volg ter plaatse de aanwijzingen om veilig en vlot je bestemming te bereiken.

Meer informatie omtrent de periodieke afsluitingen en bijhorende omleidingen is ook altijd beschikbaar op onze website www.liefkenshoektunnel.be/werken.

 

Meer nieuws

Van Moer Logistics opent nieuw hoofdkantoor in Zwijndrecht

Van Moer Logistics opent nieuw hoofdkantoor in Zwijndrecht

Van Moer Logistics verhuisde begin deze maand naar zijn nieuw hoofdkantoor te Zwijndrecht op het West Port Business Center van vastgoedspecialist Van Wellen Group. De volledige kantoorruimte op de derde verdieping werd voor de directie en ondersteunende diensten in...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This