Calamiteitenoefening in Liefkenshoektunnel op 6 mei

Verschenen: 5 mei 2022

Tunnel sluit één nacht in beide richtingen

Om te garanderen dat de Liefkenshoektunnel een zeer veilige tunnel is en blijft, voeren we op vrijdag 6 mei een calamiteitenoefening uit. De oefening gebeurt ’s nachts zodat we de verkeershinder zo klein mogelijk kunnen houden. De tunnel wordt immers in beide richtingen afgesloten.

“Beide rijrichtingen worden ter hoogte van de Liefkenshoektunnel afgesloten voor alle verkeer om 21 uur, en dit tot ‘s anderendaags 5 uur in de ochtend”, klinkt het bij nv Tunnel Liefkenshoek. “Reizigers worden verzocht hun reisweg hieraan aan te passen.”

Omleiding voorzien 

Uiteraard is er gedurende de nachtelijke calamiteitenoefening een omleiding voorzien. Volg ter plaatse de aanwijzingen om veilig en vlot je bestemming te bereiken.

Meer informatie omtrent de periodieke afsluitingen en bijhorende omleidingen is ook altijd beschikbaar op onze website www.liefkenshoektunnel.be/werken.

 

Meer nieuws

Steven Nicolai is nieuwe Sales Manager Truck bij Profile Belux

Steven Nicolai is nieuwe Sales Manager Truck bij Profile Belux

Profile Truck, marktleider op het gebied van bandenonderhoud, -montage en -service voor vrachtwagens in de Benelux, breidt zijn Sales Team in België uit. Steven Nicolai is aangesteld als Sales Manager Truck, met de ambitie om de groei op de truckmarkt in België en...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This