Cool Socks: voor een warme zomer zonder zweetvoeten

Verschenen: 25 mei 2021

Redbrick Cool Socks werksokken houden je voeten droog, koel en fris.

Heb je snel last van zweetvoeten in de zomer? Trek dan Cool Socks aan van Redbrick. De werksokken verkoelen je voeten en voeren vocht direct af. Ze zijn gemaakt van ademend COOLMAX® dat zorgt voor een uitstekende vochtverdamping. Zo blijven je voeten lekker droog en fris. De sokken zijn tevens voorzien van ventilatiekanalen die over de wreef lopen.

Bij de ontwikkeling van de werksokken heeft Redbrick gebruik gemaakt van beproefde technologieën uit de wandelsport. De sokken hebben een perfecte pasvorm en een vlakke, niet voelbare naad bij de tenen. De elastische boord zorgt ervoor dat ze niet afzakken.

De Cool Socks zijn bij uitstek geschikt voor werkzaamheden bij hoge temperaturen. Ze zijn antibacterieel en beschermen je voeten tegen wrijving waardoor de kans op blaren een stuk kleiner wordt. Dankzij de slijtvaste stof Cordura® die in de sokken is verwerkt gaan ze extra lang mee.

Elke dag schone werksokken
Draag je sokken die zweet niet goed afvoeren? Dan kan dit in je werkschoenen trekken waardoor ze gaan stinken. En dat wil je niet. Bovendien kunnen vochtige voeten leiden tot infecties zoals voetschimmel. Trek daarom dagelijks schone, ventilerende sokken aan, daar heb je altijd plezier van.

Informatie
Redbrick Cool Socks zijn verkrijgbaar in alle maten. Adviesprijs € 8,95 incl. BTW. Ga voor meer informatie naar www.redbrick.eu. Voor dealers: www.allshoes.eu.

Meer nieuws

Van Moer Logistics opent nieuw hoofdkantoor in Zwijndrecht

Van Moer Logistics opent nieuw hoofdkantoor in Zwijndrecht

Van Moer Logistics verhuisde begin deze maand naar zijn nieuw hoofdkantoor te Zwijndrecht op het West Port Business Center van vastgoedspecialist Van Wellen Group. De volledige kantoorruimte op de derde verdieping werd voor de directie en ondersteunende diensten in...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This