Corneel Geerts breidt zijn diensten uit op Ierland en UK

Verschenen: 23 oktober 2018

Voor deze bijkomende afvaarten naar Ierland, wordt samengewerkt met CLF Freight Forwarders. Dat is een familie bedrijf gebaseerd in Ierland, dat zich vooral specialiseert in het zoeken van oplossingen die op klanten gericht zijn.  Zij organiseren hun eigen groepage, diensten op Benelux, Duitsland en zijn lid van een Nationaal distributie netwerk in Ierland dat een 24 uur dienstverlening garandeert.

De dienstverlening tussen CLF en Corneel Geerts, zal twee keer per week een vertrek aanbieden vanuit de Loods Beernem (nabij Zeebrugge) waar de heer Philippe Mus die 25 jaar ervaring heeft op Ierland en UK deze dienst zal leiden.

De dienstverlening zal twee keer per week zijn dit zowel voor import als export zendingen,  en Corneel Geerts biedt zowel trailer verkeer en ook containers aan op deze lijn.

 

Meer nieuws

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

Opdracht voor levering van 1.500 elektrische en dieseltrucks Asset Alliance Group en DAF komen plaatsing order overeen voor 1.500 nieuwe elektrische en dieseltrucks. De toonaangevende Britse verhuur- en leasemaatschappij van trucks ontvangt de eerste voertuigen dit...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This