Corneel Geerts breidt zijn diensten uit op Ierland en UK

Verschenen: 23 oktober 2018

Voor deze bijkomende afvaarten naar Ierland, wordt samengewerkt met CLF Freight Forwarders. Dat is een familie bedrijf gebaseerd in Ierland, dat zich vooral specialiseert in het zoeken van oplossingen die op klanten gericht zijn.  Zij organiseren hun eigen groepage, diensten op Benelux, Duitsland en zijn lid van een Nationaal distributie netwerk in Ierland dat een 24 uur dienstverlening garandeert.

De dienstverlening tussen CLF en Corneel Geerts, zal twee keer per week een vertrek aanbieden vanuit de Loods Beernem (nabij Zeebrugge) waar de heer Philippe Mus die 25 jaar ervaring heeft op Ierland en UK deze dienst zal leiden.

De dienstverlening zal twee keer per week zijn dit zowel voor import als export zendingen,  en Corneel Geerts biedt zowel trailer verkeer en ook containers aan op deze lijn.

 

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This