Crown biedt levenslange garantie op zijsteunen

Verschenen: 29 april 2019

Crown, een van de grootste intralogistieke ondernemingen ter wereld, biedt nu levenslange garantie op de opklapbare Quick-Exit zijsteunen op zijn heftrucks met stuurboom. Deze garantie dekt onderdelen en arbeidsloon voor reparatie of vervanging van zijsteunen en montageklemmen voor de oorspronkelijke eigenaar. Dit betekent dat extra kosten door beschadiging van deze onderdelen tot het verleden behoren. De garantie geldt vanaf nu voor alle Crown trucks met zijsteunen, namelijk de elektrisch pallettrucks van de WT-serie, de stapelaars van de ET-serie en de dubbele stapelaars van de DT-serie. 

Marius Freitag, Head Logistics van Stürmer Maschinen GmbH legt uit: “In ons logistiek centrum gebruiken we de DT dubbele stapelaars en de ET stapelaars met platform van Crown. De duurzame constructie van de Crown stapelaars speelde een belangrijke rol in onze keuze. De robuuste zijsteunen zijn daarvan een goed voorbeeld. Het feit dat Crown hier nu levenslange garantie op biedt, is niet alleen een sterk verkoopargument dat ons ten goede komt, het is ook een bewijs van het terechte vertrouwen in hun eigen kwaliteit.” 

Heftrucks met uitklapbare platforms staan tijdens het laden en lossen, transporteren en opslaan van goederen bloot aan zware werkomstandigheden en moeten vele botsingen weerstaan. Opklapbare zijsteunen raken hierbij regelmatig beschadigd omdat veel fabrikanten gebruikmaken van lichtgewicht buizen en kunststof montageclips. De gepatenteerde Quick-Exit zijsteunen van Crown zijn daarentegen gemaakt van 50 mm dikke stalen buizen met een versterkte buitenwand en kennen een solide montagesysteem met robuuste metalen C-klemmen. Bij dit type constructie treedt zelden schade op. Minder stabiele constructies verbuigen of breken relatief snel en moeten vervolgens gerepareerd of vervangen worden. Afhankelijk van de schade kan dit meer dan 500 euro kosten. De levenslange garantie op de Quick-Exit zijsteunen van Crown staat dus voor een echte kostenbesparing, want er is geen sprake meer van reparatie- of vervangingskosten. 

“De ervaring leert dat onze opklapbare zijsteunen tot de meest duurzame op de markt behoren. Onze klanten profiteren al sinds lange tijd van dit robuuste ontwerp. Wij zijn zó overtuigd van hun kracht en duurzaamheid dat wij er garantie op geven voor de hele levenscyclus van het voertuig”, aldus Christian Rotter, Marketing Product Manager van Crown. 

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This