CTSL levert eerste Ford-truck in België!

Verschenen: 5 augustus 2021

CTSL heeft groot nieuws voor Limburg! Met trots en fierheid kondigen we aan dat Ford terugkeert naar Genk met de gloednieuwe F-Max truck.

“In se is CTSL een onderhoudsfirma voor trucks en trailers, maar sinds kort mogen we ons ook verdeler noemen van Ford.” Vertelt Han Verboven, eigenaar van CTSL. “We zijn in 2018 gestart met dit traject. Maar toen we recent vernamen dat we de eerste firma in België zijn om de Ford F-Max aan een eindklant te leveren, waren we werkelijk in de wolken. Dit is een echte primeur voor België want zoals iedereen wel weet, is Ford een tijdje weggeweest hier in Limburg.”

Het eerste wapenfeit van CTSL als Ford-verdeler is dus een gloednieuwe Ford F-Max. Deze truck rijdt ondertussen rond in de vloot van Wim Claes, een naburige logistieke firma voor transport, distributie en warehousing. “Wim Claes liet het onderhoud van zijn trucks al uitvoeren door ons.” Zegt Heidi Lemmens, bestuurder van CTSL. “Hij kende ons bedrijf heel goed en wist wat CTSL voor hem kan betekenen op vlak van service en kwaliteit. Bovendien is de Ford F-Max is een pareltje dat kracht, efficiëntie en prestige uitstraalt. Iets wat ongetwijfeld ook de doorslag heeft gegeven.”

De beslissing om voor Ford te kiezen was ook langs de kant van Wim Claes snel gemaakt. “Wij waren toevallig net op zoek naar een nieuwe truck om aan onze vloot toe te voegen, toen we het nieuws vernamen dat CTSL een verdeler van Ford zou worden. Naast een aangename proefrit en een geste van vijf jaar garantie zonder kilometerbeperking, was ook het feit dat het om Ford ging doorslaggevend voor ons. Als echte Genkenaren ligt Ford ons nog steeds nauw aan het hart. En we zijn dan ook bijzonder trots dat we de kans krijgen om samen met CTSL Ford weer in Limburg te introduceren.” Vertelt Wim Claes.

Die vijf jaar garantie is overigens uitzonderlijk, normaal is dit een service waar je tot € 4000 voor betaalt.

CTSL heeft naar te toekomst toe behoorlijke groeiplannen op de agenda staan. Ford verdelen in Limburg is de eerste stap om deze plannen te verwezenlijken. “Dankzij deze deal spelen wij bij CTSL een divisie hoger. Onderhoud blijft natuurlijk een groot onderdeel van de corebusiness, maar dit is gewoon de volgende logische stap voor CTSL om als bedrijf te groeien. Naast onderhoud kunnen onze klanten nu ook voor nieuwe trucks bij ons terecht, en dat maakt de cirkel rond.” Voegt Han Verboven er nog aan toe.

Meer nieuws

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Meer voorraad, meer voordelen. Geniet t.e.m. 30 april nog van uitzonderlijke stockdeals bij Hedin Automotive. Tijdens die periode kunt u terecht in alle Mercedes-Benz Truck Centers van de dealergroep voor exclusieve voorraadvoordelen. Dat Hedin Automotive een vaste...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This