DAF LF bekroond tot ‘Truck of the Year 2019’ in de UK

Verschenen: 16 oktober 2019

De DAF LF is voor het derde opeenvolgende jaar uitgeroepen tot ‘Truck of the Year’ in het Verenigd Koninkrijk. Dat gebeurde tijdens de jaarlijkse Commercial Fleet Awards. Bovendien ging de prijs ‘Manufacturer of the Year’ eveneens naar DAF Trucks. Beide awards werden toegekend op basis van een stemming onder lezers van het Commercial Fleet magazine, bestaande uit onder meer professionals uit de Britse transportsector.

Ook in 2017 en 2018 werd de Truck of the Year award toegekend aan de DAF LF, terwijl diezelfde range lichte bakwagens van DAF in 2016 al werd uitgeroepen tot ‘Urban Delivery Truck’. 

Ondanks de zware concurrentie uit eigen huis én van andere merken, is de DAF LF in de UK ongekend populair. Niet alleen vanwege zijn veelzijdigheid, brede inzetbaarheid en betrouwbaarheid, maar ook omdat de aftersales van DAF door de eigenaren en wagenparkbeheerders wordt geroemd.

“Deze hattrick voor de LF geeft enorm veel voldoening”, stelt Richard Zink, Directeur Marketing & Sales en lid van de Raad van Bestuur van DAF Trucks. “De award is het bewijs van de niet-aflatende veelzijdigheid van onze allrounder. Het feit dat deze prijs wordt toegekend op basis van de feedback van eigenaren en wagenparkbeheerders is bijzonder belangrijk. Er is immers niemand die de prestaties van onze producten en diensten beter kan beoordelen dan degenen die er dagelijks van afhankelijk zijn. Ze verwachten niets minder dan de hoogste productiviteit en betrouwbaarheid én een maximale uptime. En natuurlijk verdient ons fantastische DAF-dealernetwerk alle eer voor het leveren van ongeëvenaarde aftersales.” 

Meer nieuws

MAN breidt eTruck-portfolio gevoelig uit voor IFAT- beurs

MAN breidt eTruck-portfolio gevoelig uit voor IFAT- beurs

• eTruck-portfolio van MAN groeit uit van drie vaste combinaties tot meer dan een miljoen mogelijke varianten • Nieuwe MAN eTGX en eTGS zijn flexibel configureerbaar met verschillende wielbases, cabines, motorvermogens, batterijcombinaties en sectorspecifieke...

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Meer voorraad, meer voordelen. Geniet t.e.m. 30 april nog van uitzonderlijke stockdeals bij Hedin Automotive. Tijdens die periode kunt u terecht in alle Mercedes-Benz Truck Centers van de dealergroep voor exclusieve voorraadvoordelen. Dat Hedin Automotive een vaste...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This