DAF Trucker Tracks: Spotify playlists voor élke chauffeur

Verschenen: 18 december 2019

Voor de beste muziek onderweg lanceert DAF op Spotify negen playlists die worden samengesteld door én voor chauffeurs: de DAF Trucker Tracks. Elke trucker kan helpen de lijsten aan te vullen door op de speciale DAF Trucker Tracks website de titel van zijn of haar favoriete nummer(s) achter te laten.

Een rit zonder muziek is als een truck zonder wielen. Muziek brengt gezelligheid en bovendien is het een persoonlijk statement: dít ben ik. 

De DAF Trucker Tracks maken in één klap duidelijk dat over smaak niet te twisten valt. Roel Koppers, Specialist Social Media van DAF Trucks: “Er wordt relatief veel rock, country en pop ingestuurd. Die genres hebben we daarom aparte lijsten gegeven, net als onder meer classics, hardstyle, dance en Christmas songs.”

Komt Koppers nog verrassingen tegen? “Er gaat een wereld voor mij open met Duitse Schlagers, Portugese fado’s, Ierse pub songs, Australische rock, Italiaanse rap en Franse chansons. En vandaag ontving ik een nummer van de Mediaeval Baebes. Ronduit bijzonder én leuk! De meeste songs zijn echter bekend terrein. Dire Straits, AC/DC, U2, Volbeat, Metallica, Tony Justice en Armin van Buuren hebben duidelijk een flinke schare fans onder de vrachtwagenchauffeurs.” 

Nummers doorgeven voor de DAF Trucker Tracks kan via www.daf.com/truckertracks. Uiteraard wordt de lijst doorlopend bijgewerkt. 

Meer nieuws

Afspraak bij EUMO EXPO

Afspraak bij EUMO EXPO

De Europese Mobiliteitsbeurs (ook bekend als EuMo Expo) zal plaatsvinden van 1 tot 3 oktober 2024 in het Parc des Expositions in Straatsburg, voor een unieke editie. Dit niet te missen evenement, dat gewijd is aan professionals in duurzame mobiliteit, zal bijna 11.000...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This