DAF Trucks introduceert ‘Ready to Go’ programma

Verschenen: 14 juli 2020

Op zoek naar een splinternieuwe en kant-en-klare distributiewagen, container/haak of andere bakwagen? Eentje die direct beschikbaar is? Met de introductie van DAF Ready to Go kan elke transporteur die direct behoefte heeft aan een inzet-specifieke bakwagen-met-opbouw, vertrouwen op een uitgebreid programma populaire, vooraf geconfigureerde en al volledig opgebouwde voertuigen.

Om in een seizoensgebonden industrie succesvol te zijn moet een onderneming snel kunnen reageren op vragen uit de markt. Daarom is het belangrijk dat een vloot vrijwel direct kan worden versterkt.

Toonaangevende opbouwers
Voor populaire bakwagens zoals een distributiewagen met gesloten kast en laadklep, een container/haak systeem tot zelfs een 8×4 betonmixer heeft DAF een passende voorraad bedrijfswagens samengesteld. In die landen waar het Ready to Go programma al beschikbaar is, is het mogelijk om door de volledige Europese voorraad te bladeren via een intuïtieve zoekfunctie op de nationale DAF Trucks website. Waar de truck zich ook in Europa bevindt, bestellen kan bij de lokale dealer. Deze controleert de specificaties en zorgt ervoor dat de levering vervolgens zo snel mogelijk plaatsvindt. Op elke kant-en-klare bakwagen die DAF op voorraad heeft, is een opbouw van een toonaangevende fabrikant gemonteerd.

Groeiend aantal voertuigen
Met de onmiddellijke beschikbaarheid van zo’n 100 voertuigen, maakt het Ready to Go-programma van DAF een vliegende start. Dit aantal zal snel groeien naarmate het programma zich verder over Europa uitbreidt. Op dit moment is het nieuwe Ready to Go programma beschikbaar in België, Duitsland, Italië, Nederland, Frankrijk, Polen, Tsjechië en Slowakije. Andere Europese landen volgen in de loop van dit jaar.DAF introduceert DAF Ready to Go: een fraaie selectie van vooraf geconfigureerde en volledig opgebouwde 2-, 3- of 4-assige trucks die direct klaar zijn voor gebruik.

Meer nieuws

Voet aan grond dankzij uitbreiding wet Maritieme Beveiliging

Voet aan grond dankzij uitbreiding wet Maritieme Beveiliging

Minister van Justitie en Noordzee Paul Van Tigchelt en Grobbendonks burgemeester Marianne Verhaert bezoeken binnenvaartterminal Van Moer Logistics in kader van nieuwe wetgeving voor beveiliging van binnenvaart en havenbedrijven Naar aanleiding van de recent...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This