DAF Trucks op Matexpo beurs voor bouwmaterieel

Verschenen: 10 september 2019

Om zijn uitgebreide, op maat gemaakte product- en dienstenaanbod voor de bouwsector te laten zien, neemt DAF deel aan de tweejaarlijkse Matexpo-beurs voor bouwmaterieel, die van 11 tot 15 september 2019 in het Belgische Kortrijk plaatsvindt. Op de DAF-stand kan het publiek voor het eerst kennis maken met de nieuwe CF FAW 8×4 – die daar naast andere constructie trucks staat.

DAF staat in Hal 5 met een 300 m2 grote stand en laat daar 3 voertuigen zien, waaronder de 19T LF Construction voor lokale en regionale distributie, de XF Super Space Cab voor het zware transport en de nieuwe 8×4 CF FAW die voor allerlei toepassingen kan worden ingezet.

Nieuwe FAW 
Het nieuwe FAW bakwagen-chassis – beschikbaar als CF en XF – is uitgerust met een tridem. Deze bestaat uit een tandem met dubbele aandrijving voor een uitmuntende tractie en een gestuurde sleepas, die de FAW een draaicirkel van slechts 15,6 meter geeft: goed voor een toonaangevende wendbaarheid. Het chassis leent zich uitstekend voor een kipper, betonmixer of opbouw met haakarm.

Bouw segment
Richard Zink, directeur Marketing & Sales en lid van de Raad van Bestuur van DAF Trucks: “Met een marktaandeel van 20% is DAF de duidelijke nummer 1 in het Europese trekkersegment maar we hebben dankzij een geweldige serie voertuigen óók in het bouwsegment voor elke vraag het beste aanbod. De nieuwe FAW onderstreept onze ambitie om in dat bouwsegment verder te groeien.”

Speciale DAF services voor het bouw segment

Met op de bouwsector toegespitste services zorgt DAF voor het best mogelijke zakelijke aanbod. Die services omvatten specifieke DAF MultiSupport reparatie- en onderhoudscontracten, met ‘Uptime-pakketten’ die de inzetbaarheid garanderen. Daarnaast biedt de DAF Academy speciale trainingen aan voor bestuurders van bouwvoertuigen.

Meer nieuws

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zet voortdurend alles op alles om nieuwe collega’s aan te trekken. Oktober wordt terug jobdagen-maand. Er werden 900 chauffeurs gezocht voor 2023. De teller van aangeworven chauffeurs dit jaar staat ongeveer op 600. Dat betekent dat er via een aantal...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This