DAF Trucks opent tweede dealer in Parijs

Verschenen: 28 november 2019

DAF Trucks versterkt zijn aanwezigheid in de regio Parijs met de opening van een state-of-the-art dealer in Louvres, net ten noorden van de Franse hoofdstad. De opening van de volledig nieuwe vestiging voor zowel de verkoop van trucks en onderdelen als voor truckonderhoud volgt op de ingebruikname van een nieuwe DAF-dealer in Massy, aan de zuidkant van Parijs, in 2017.

De nieuwe vestiging van DAF Trucks Paris in Louvres ligt strategisch: vlak langs de snelweg A1 van Parijs naar Lille, nationale transportroutes, logistieke centra en vliegveld Charles de Gaulle. 

Het pand van de nieuwe Parijse DAF-dealer is 3,400 m2 groot. Naast een verkoopafdeling voor zowel nieuwe als gebruikte trucks kent het ook 14 servicestations die uitgerust zijn met de meest geavanceerde apparatuur. Verder biedt DAF Trucks Paris een uitstekende onderdelenvoorziening en staat het klanten terzijde met een compleet pakket diensten van PACCAR Financial. Het team van de nieuwe Parijse dealer wordt geleid door Lionel Bozian, voormalig Sales Director van DAF Trucks France. Zijn team streeft ernaar klanten de hoogste kwaliteit en de beste persoonlijke ondersteuning te geven.

“Dit is alweer de tweede dealer van DAF Trucks in Parijs en dat benadrukt onze ambitie om ons professionele netwerk DAF dealers in Frankijk verder uit te breiden”, stelt Richard Zink, lid van de Raad van Bestuur van DAF Trucks en verantwoordelijk voor marketing en sales. “De vestiging ligt strategisch en verleent niet alleen uitstekende service aan DAF-klanten uit de Parijse regio, maar ook aan alle transporteurs die de stad op hun routes passeren. De ingebruikname van de vestiging in Louvres is belangrijk ter ondersteuning van DAF’s aanhoudende groei in Frankrijk.”

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This