DAF Trucks opent tweede dealer in Parijs

Verschenen: 28 november 2019

DAF Trucks versterkt zijn aanwezigheid in de regio Parijs met de opening van een state-of-the-art dealer in Louvres, net ten noorden van de Franse hoofdstad. De opening van de volledig nieuwe vestiging voor zowel de verkoop van trucks en onderdelen als voor truckonderhoud volgt op de ingebruikname van een nieuwe DAF-dealer in Massy, aan de zuidkant van Parijs, in 2017.

De nieuwe vestiging van DAF Trucks Paris in Louvres ligt strategisch: vlak langs de snelweg A1 van Parijs naar Lille, nationale transportroutes, logistieke centra en vliegveld Charles de Gaulle. 

Het pand van de nieuwe Parijse DAF-dealer is 3,400 m2 groot. Naast een verkoopafdeling voor zowel nieuwe als gebruikte trucks kent het ook 14 servicestations die uitgerust zijn met de meest geavanceerde apparatuur. Verder biedt DAF Trucks Paris een uitstekende onderdelenvoorziening en staat het klanten terzijde met een compleet pakket diensten van PACCAR Financial. Het team van de nieuwe Parijse dealer wordt geleid door Lionel Bozian, voormalig Sales Director van DAF Trucks France. Zijn team streeft ernaar klanten de hoogste kwaliteit en de beste persoonlijke ondersteuning te geven.

“Dit is alweer de tweede dealer van DAF Trucks in Parijs en dat benadrukt onze ambitie om ons professionele netwerk DAF dealers in Frankijk verder uit te breiden”, stelt Richard Zink, lid van de Raad van Bestuur van DAF Trucks en verantwoordelijk voor marketing en sales. “De vestiging ligt strategisch en verleent niet alleen uitstekende service aan DAF-klanten uit de Parijse regio, maar ook aan alle transporteurs die de stad op hun routes passeren. De ingebruikname van de vestiging in Louvres is belangrijk ter ondersteuning van DAF’s aanhoudende groei in Frankrijk.”

Meer nieuws

Hendrik De Spiegelaere overleden

Hendrik De Spiegelaere overleden

Journalist Hendrik De Spiegelaere is gisterennamiddag, na een kort ziekbed, overleden. Hij stond aan de grondslag van TRANSPORAMA. Sinds een aantal jaar was hij ook verantwoordelijk voor de journalistieke invulling van Trans Aktueel. Hendrik studeerde industriële...

Eerste trucks in Dachser-kleuren voor Müller Fresh Food Logistics

Eerste trucks in Dachser-kleuren voor Müller Fresh Food Logistics

Müller Fresh Food Logistics voegt eerste trucks in Dachser-kleuren aan wagenpark toe Müller Fresh Food Logistics, de logistieke dienstverlener gespecialiseerd in voedingsmiddelendistributie, heeft zes Euro 6 trucks van MAN volledig in Dachser-kleuren aangeschaft. Het...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This