De allereerste DAF XD distributietruck in ETS2

Verschenen: 29 november 2023

DAF XD distributietruck opgenomen in European Truck Simulator 2

DAF Trucks en SCS Software hebben de Nieuwe Generatie DAF XD distributietruck toegevoegd aan Euro Truck Simulator 2 (ETS2). De ‘International Truck of the Year 2023’ is de allereerste distributietruck die in de enorm populaire computergame is opgenomen.

De geavanceerde Nieuwe Generatie DAF XD, die vorig jaar op de IAA werd geïntroduceerd, heeft een nieuwe norm gesteld in het regionale en nationale distributiesegment. Op het gebied van efficiëntie, veiligheid en chauffeurscomfort heeft de XD een klasse apart gecreëerd.

 

Ervaar het uitzonderlijke zicht

In de computergame kunnen gamers virtueel de eersteklas veiligheid van de XD ervaren. De grote voorruit en grote zijruiten met ultralage ruitlijnen zorgen in combinatie met de lage cabinepositie en de optionele trottoirzichtruit voor een ongeëvenaard direct zicht. Optimaal indirect zicht wordt – ook in de game – gegarandeerd door het unieke DAF Corner View en DAF Digital Vision System.

 

European Truck Simulator 2

“Ik ben verheugd onze samenwerking met DAF Trucks voort te zetten door de DAF XD in Euro Truck Simulator 2 op te nemen. De introductie van de DAF XD in onze gamewereld is een belangrijke mijlpaal in onze missie om elke reis zowel leuk als authentiek te maken”, aldus Pavel Šebor, CEO van SCS Software.
De Euro Truck Simulator is verkrijgbaar via de
STEAM store.

DAF Virtual Experience
“We zijn enthousiast om de DAF XD, uitgerust met het DAF Digital Vision System, in Euro Truck Simulator 2 te zien. Zo kunnen duizenden gamers de talloze unieke kwaliteiten van onze bekroonde distributietruck zelf ervaren”, aldus Rik van Aken, Director Marketing bij DAF Trucks.

 

Fotobijschrift
De Nieuwe Generatie DAF XD is nu beschikbaar in ETS2.

Meer nieuws

Eerste trucks in Dachser-kleuren voor Müller Fresh Food Logistics

Eerste trucks in Dachser-kleuren voor Müller Fresh Food Logistics

Müller Fresh Food Logistics voegt eerste trucks in Dachser-kleuren aan wagenpark toe Müller Fresh Food Logistics, de logistieke dienstverlener gespecialiseerd in voedingsmiddelendistributie, heeft zes Euro 6 trucks van MAN volledig in Dachser-kleuren aangeschaft. Het...

DAF Trucks Vlaanderen uitgeroepen tot ‘Factory of the Future’

DAF Trucks Vlaanderen uitgeroepen tot ‘Factory of the Future’

DAF Trucks Vlaanderen is bekroond tot ‘Factory of the Future’. De prestigieuze onderscheiding is een erkenning van de indrukwekkende ontwikkeling van DAF’s cabine- en assenfabriek in het Belgische Westerlo. De hypermoderne en technologisch geavanceerde...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This