De Lijn zoekt chauffeurs en technici

Verschenen: 21 september 2023

De Lijn zet voortdurend alles op alles om nieuwe collega’s aan te trekken. Oktober wordt terug jobdagen-maand. Er werden 900 chauffeurs gezocht voor 2023. De teller van aangeworven chauffeurs dit jaar staat ongeveer op 600. Dat betekent dat er via een aantal informatieve en aangename jobdagen uitgereikt wordt naar 300 extra enthousiastelingen.

Tijdens deze jobdagen krijgen de kandidaten niet alleen inzicht in de verloning, de voordelen en de voorwaarden. Onze recruiters en mogelijk toekomstige collega’s zijn ter plaatse voor tekst en uitleg.

Wie wil voelen hoe het voelt om met de bus te rijden kan dat ter plaatse proberen.

Naast chauffeurs zoekt de Lijn ook nog een 50-tal technici. Voor die technische profielen worden aparte infomomenten georganiseerd.

Op onze website (delijn.be/jobs) kan je een overzicht vinden van de verschillende jobdagen en ontmoetingsmomenten. Het zijn DE momenten om de goesting te doen rijpen en de opstap te maken.

We zetten onze jobdagen ook in de kijker met een radiocampagne die startte op 19 september en op onze voertuigen en social media. De Lijn maakt er werk van om nieuwe collega’s te vinden.

Geïnteresseerd?

jobs.delijn.be

 

Meer nieuws

Voet aan grond dankzij uitbreiding wet Maritieme Beveiliging

Voet aan grond dankzij uitbreiding wet Maritieme Beveiliging

Minister van Justitie en Noordzee Paul Van Tigchelt en Grobbendonks burgemeester Marianne Verhaert bezoeken binnenvaartterminal Van Moer Logistics in kader van nieuwe wetgeving voor beveiliging van binnenvaart en havenbedrijven Naar aanleiding van de recent...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This