De Mercedes onder de compacte bestelwagens

Verschenen: 27 augustus 2019

“De nieuwe Citan wordt op alle fronten een compleet nieuw model en zal bij de eerste oogopslag direct herkenbaar zijn als een Mercedes-Benz. De opvolger van onze compacte besteller krijgt een pakket aan merk-onderscheidende features,” verklaart Marcus Breitschwerdt, Hoofd Mercedes-Benz Vans.

Mercedes-Benz Vans levert de Citan sinds 2012. De compacte besteller met zijn grote laadruimte is bij uitstek geschikt voor een brede variatie aan uitdagingen in de stad. Vooral binnen de snelgroeiende on-demand bezorgdienstensector wordt de nieuwe compacte bestelauto van Mercedes-Benz een nog interessantere optie. Verantwoordelijk voor het succes van de huidige Citan is vooral de combinatie van zijn grote functionaliteit, veelzijdigheid, verbruik, het uitgebreide pakket aan veiligheidssystemen en hoge rijcomfort.

Met de opvolger van de Citan geven Daimler AG en Renault-Nissan-Mitsubishi een vervolg aan hun strategische samenwerking die negen jaar geleden is gestart.

Meer nieuws

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

Opdracht voor levering van 1.500 elektrische en dieseltrucks Asset Alliance Group en DAF komen plaatsing order overeen voor 1.500 nieuwe elektrische en dieseltrucks. De toonaangevende Britse verhuur- en leasemaatschappij van trucks ontvangt de eerste voertuigen dit...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This