De nieuwe Daily: de bestelwagen die “uw bedrijfsperspectief zal veranderen”

Verschenen: 10 april 2019

De nieuwe Daily stelt nieuwe normen op het gebied van rijervaring en comfortervaring aan boord en zet zijn technologische vooruitgang op het gebied van autonoom rijden en geavanceerde veiligheidsuitrusting voort. 

De nieuwe Daily brengt een nieuwe dimensie in de connectiviteit en biedt een gloednieuwe reeks van zeer persoonlijke diensten die perfect zijn aangepast aan de eigenlijke werking van het voertuig om zo een complete oplossing te bieden die voldoet aan de transportbehoeften van de klant.

De nieuwe Daily is het eerste voertuig in zijn segment dat voldoet aan de Euro 6d-TEMP-emissienormen, met respect voor het milieu, het vermogen en de energie-efficiëntie, ten voordele van de rentabiliteit van de activiteiten van de klanten.

IVECO presenteerde zijn nieuwe Daily op een internationaal persevenement in het CNH Industrial Village in Turijn, Italië. Een plenaire conferentie, interactieve workshops en tests van het nieuwe voertuig werden gedurende twee dagen ondernomen. 

Dit evenement was ook de eerste ontmoeting tussen de pers en Gerrit Marx, President Commercial and Specialty Vehicles, sinds hij in dienst trad bij IVECO en met Daily teamleiders in hun nieuwe functies – Raffaele Di Donfrancescoals hoofd vanLCV Global Product Lineen Sergio Piperno Beer als Light Line Business Director.

De bedrijfswagenindustrie ondergaat ongekende veranderingen, gedreven door belangrijke wereldwijde trends zoals digitalisering, automatisering, elektrificatie en service. De nieuwe Daily houdt rekening met deze trends door ze om te zetten in kansen voor klanten. Dankzij 40 jaar succes is het merk Daily een merk geworden dat bekend staat om zijn originaliteit en leiderschap in zijn segment.

Voortbouwend op dit erfgoed biedt de nieuwe Daily nu prestaties en duurzaamheid in combinatie met een uitstekende energie-efficiëntie en lage total cost of ownership, wat de winstgevendheid van de klant ten goede komt. Het verhoogt het niveau van connectiviteit en biedt toegang tot een wereld van exclusieve diensten om een compleet aanbod te bieden dat perfect is aangepast aan de manier waarop klanten hun voertuigen bedienen. Het biedt een complete set van geavanceerde hulpsystemen voor de bestuurder en verbeterde veiligheidsfuncties, terwijl het de beste rijervaring en comfort aan boord biedt in zijn klasse.

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This