DE RENAULT TRUCKS D WIDE 320 WINT DE PRIJS VOOR DUURZAME ONTWIKKELING IN ITALIË

Verschenen: 19 november 2020

Het Italiaanse tijdschrift Vado e Torno, dat elk jaar een prijs voor duurzame ontwikkeling uitreikt aan fabrikanten van vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen, heeft zojuist Renault Trucks beloond. De D Wide 320 werd verkozen tot “Duurzame truck van het jaar 2021” in de categorie Distributie.

Het Italiaanse tijdschrift Vado e Torno reikt elk jaar een prijs voor duurzame ontwikkeling uit in drie categorieën: lange afstand, distributie en bedrijfsvoertuigen. De Renault Trucks D Wide 320 viel op in de categorie Distributie en won de prijs  « Sustainable Truck of the Year 2021 ».“Duurzame vrachtwagen van het jaar 2021”.

De jury, die de knowhow en ervaring van Renault Trucks in het segment van zeer competitieve voertuigen met middelhoge tonnage erkende, beloonde het D Wide 320-model voor zijn veelzijdigheid, efficiëntie en productiviteit:

“De prestaties van de Optidriver-robotversnellingsbak in combinatie met de efficiëntie van het Fuel Eco-pakket – inclusief de Optiroll-vrijloopfunctie, garanderen een laag brandstofverbruik en dus een zeer lage uitstoot van schadelijke stoffen. De Renault Trucks D Wide 320 is een van de meest efficiënte voertuigen om te voldoen aan de eisen van het regionaal transport en om tegemoet te komen aan de zoektocht van vervoerders naar winstgevendheid. “

Ten slotte heeft Renault Trucks met de nieuwste D Wide de lat erg hoog gelegd op het gebied van chauffeurscomfort”, concludeerde de jury, die ook oog had voor de verbeteringen die de fabrikant aan dit model heeft aangebracht op het gebied van rijcomfort, zichtbaarheid en veiligheid.

Meer nieuws

Jungheinrich lanceert nieuwe elektrische vorkheftruck EFG 435

Jungheinrich lanceert nieuwe elektrische vorkheftruck EFG 435

Jungheinrich, de toonaangevende leverancier op het gebied van intralogistieke oplossingen, introduceert de elektrische vorkheftruck EFG 435. Deze geavanceerde vorkheftruck werd ontworpen met een focus op ergonomie, efficiëntie en duurzaamheid. Met de EFG 435 zet...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This