De schijnwerpers gericht op Fiat en Fiat Professional tijdens het Festival van Cannes 2019

Verschenen: 21 mei 2019

Voor het tweede jaar op rij is Fiat Chrysler Automobiles (FCA) Belgium de autosponsor van de Soirée des Belges (met als naam « La Baraque ») op het Festival van Cannes, één van de meest prestigieuze filmfestivals ter wereld. FCA zal er aanwezig zijn met de merken Fiat en Fiat Professional.

Fiat stelt er de nieuwe Fiat 500X in expo. Dit model werd in wereldpremière voorgesteld in het Museum van de Film van Turijn in de zomer van 2018. Fiat Professional is eveneens aanwezig met de modellen Talento Shuttle en Ducato. De Fiat Talento Shuttle zal dienen als transportmiddel voor de VIP’s uit de Belgische filmwereld tijdens het Festival van Cannes, de Fiat Ducato zal worden ingezet als logistiek transportmiddel in het kader van het ter plaatse georganiseerde event « La Baraque », de originele naam die gegevens wordt aan de Soirée des Belges tijdens het Festival van Cannes.

De nieuwe generatie van de « Urban Crossover » Fiat 500X werd voorgesteld in het prestigieuze Museum van de Film van Turijn in de zomer van 2018 en maakte zijn opwachting in de showrooms van de Belgische en Luxemburgse distributeurs op 8 september. De nieuwe Fiat 500X beantwoordt aan de wensen en noden van een veeleisend cliënteel van een compacte SUV op het vlak van design, comfort en functionaliteit, een nog hoger niveau van geavanceerde technologie in vergelijking met voorgaand model van de eerste generatie : nieuwe benzinemotoren die beantwoorden aan de strengste milieu-eisen, nog meer connectiviteit en een veiligheidsuitrusting gelijk aan die van een wagen van een hoger segment.

Een versie van de nieuwe Fiat 500X zal voorgesteld worden aan de ingang van de villa in Cannes waar de Avond van de Belgen zal doorgaan op maandag 20 mei, in aanwezigheid van vele gerenommeerde genodigden, waaronder Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Léa van België

Talento Shuttle : VIP transport !

Om te beantwoorden op de noden van bedrijven die op zoek zijn naar de ideale manier om personen te vervoeren of eveneens de vereisten van en privé-cliënteel, lanceert Fiat Professional de versie Talento Shuttle, een voertuig ontworpen voor families en VIP-pendeldiensten. Hij biedt plaats aan 6 tot 9 personen, afhankelijk van het model, en combineert dit met een groot laadvolume. Hij is modulair, ruim en zeer goed uitgerust. Zijn vloer met drie in de lengte geplaatste rails zorgt voor een optimale flexibiliteit van de 4 tot 6 zetels achteraan. Dankzij het Flexfloor-systeem past de Talento zich aan aan de behoeftes van elke gebruiker.

Dankzij dit systeem kan de configuratie van de zetels op 4 verschillende manier worden aangepast. Er bestaat eveneens een vijfde mogelijke configuratie met de optie van drie zetels vooraan, wat neerkomt op een totale transportcapaciteit van 9 personen (8 passagiers + 1 bestuurder).

Exterieur beschikt de Talento Shuttle over een elegant design, met zijn rooster in chroom afgewerkt en zijn donkergetinte velgen. Het interieur biedt een hoogwaardig luxueuze inrichting, met het met leder beklede stuur en het leder interieur met armsteunen. Om de luxueuze trend verder te zetten wanneer het buiten donker wordt kan het interieur eveneens voorzien worden (als optie) van een LED-pack, wat zorgt voor een uiterst ‘haut de gamme’ ambiance aan boord.

Belgians’ Official Shuttle tijdens het Festival van Cannes 2018

De Fiat Talento Shuttle is het officieel voertuig van de Belgen op het Festival van Cannes 2019, in het kader van het project « La Baraque », een concept bedacht door het productiehuis Octopods.

Van 14 tot en met 25 mei 2019 is de Fiat Talento Shuttle de « Belgians’ Official Shuttle », die zal dienen als transportmiddel van Belgische personaliteiten uit de filmwereld. Acteurs, producenten, realisatoren en gespecialiseerde journalisten zullen zich op één of ander moment aan boord van de Fiat Talento Shuttle bevinden.« La Baraque » voegt een toets belgitude toe aan het Festival de Cannes. Het gaat om een villa die zich als het ware transformeert tot een mini « ambassade » van België tijdens de volledige duur van het Festival. Specifieke soirées, cocktails en ontmoetingen met mensen uit het filmwereldmilieu staan op het programma in een typische Belgische sfeer.

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This