De stad Seraing kiest voor de IVECO DAILY CNG!

Verschenen: 22 april 2021

De stad Seraing heeft al 5 IVECO-voertuigen in haar vloot en heeft onlangs 3 IVECO DAILY’s CNG besteld.
De stad wil haar ecologische voetafdruk verkleinen door zich te richten op de aanschaf van “milieuvriedelijke” voertuigen. Tegelijkertijd zouden steden en gemeenten – via een oproep tot het indienen van projecten van de Waalse Overheidsdienst – subsidies kunnen krijgen voor de aanschaf van ecologische voertuigen. Daarom werd voor de aankoop van dit type voertuig een openbare opdracht opgezet.

De keuze voor het merk IVECO lag voor ons voor de hand, aangezien IVECO zeer exclusief is in de productie van “kippers met dubbele cabine.

De voertuigen zijn bedoeld voor de dienst Milieu van de stad voor afvalinzameling en verschillende depots.

De IVECO-dealer Hocké is erg blij dat de stad Seraing beslist heeft te kiezen voor gasvoertuigen: men profiteert van lagere brandstofprijzen, stoot veel minder CO2 uit en het is ideaal voor duurzaam transport in stedelijke gebieden.

Meer nieuws

Voet aan grond dankzij uitbreiding wet Maritieme Beveiliging

Voet aan grond dankzij uitbreiding wet Maritieme Beveiliging

Minister van Justitie en Noordzee Paul Van Tigchelt en Grobbendonks burgemeester Marianne Verhaert bezoeken binnenvaartterminal Van Moer Logistics in kader van nieuwe wetgeving voor beveiliging van binnenvaart en havenbedrijven Naar aanleiding van de recent...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This