D’Hondt Interieur kiest voor de IVECO DAILY!

Verschenen: 25 februari 2021

D’Hondt Interieur, de Belgische fabrikant van interieurschrijnwerk zoals binnendeuren, trappen en parket maar ook kasten en keukens, heeft maar liefst 14 showrooms. Voor hun transport naar de vele klanten kiezen zij voor de IVECO Daily, de perfecte bestelwagen voor iedere missie.

D’HONDT Interieur is dé interieurspecialist voor al het binnen-schrijnwerk. Voor een totaalconcept op maat in alle mogelijke stijlen en sferen, in unieke materialen of alles in één kleur, zij helpen hun klanten graag hun plannen uitvoerbaar te maken.

Elk interieur is uniek en vraagt om een specifieke aanpak. D’HONDT Interieur biedt de beste oplossing en werkt samen met zijn klanten een haalbaar voorstel op maat uit.

De IVECO Daily zorgt uiteindelijk voor een complete transportoplossing op maat gemaakt voor D’Hondt Interieur.

Belangrijk in de keuze voor IVECO waren het grote laadvermogen, het comfort voor de chauffeurs en de zeer goede rijprestaties.

Meer nieuws

Kempisch Trainingscentre wordt Aktoo Safety Academy

Kempisch Trainingscentre wordt Aktoo Safety Academy

Het Kempisch Trainingscentre, reeds lange tijd de onbetwiste autoriteit in veiligheidstrainingen voor professionele chauffeurs, maakt vanaf vandaag, dinsdag 19 september, een doorstart als Aktoo Safety Academy. “Dit opent de deur naar een gevarieerder aanbod van...

Kärcher pakt zwerfvuil aan op Wilrijkse World Cleanup Day 2023

Kärcher pakt zwerfvuil aan op Wilrijkse World Cleanup Day 2023

World Cleanup Day is een jaarlijks initiatief waarbij miljoenen vrijwilligers, overheden en organisaties in 191 landen het globale afvalprobleem aanpakken en samen de wereld een stukje ‘schoner’ maken. In Wilrijk bleef het bovendien niet bij één enkele dag: zowel op...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This