D’Hondt Interieur kiest voor de IVECO DAILY!

Verschenen: 25 februari 2021

D’Hondt Interieur, de Belgische fabrikant van interieurschrijnwerk zoals binnendeuren, trappen en parket maar ook kasten en keukens, heeft maar liefst 14 showrooms. Voor hun transport naar de vele klanten kiezen zij voor de IVECO Daily, de perfecte bestelwagen voor iedere missie.

D’HONDT Interieur is dé interieurspecialist voor al het binnen-schrijnwerk. Voor een totaalconcept op maat in alle mogelijke stijlen en sferen, in unieke materialen of alles in één kleur, zij helpen hun klanten graag hun plannen uitvoerbaar te maken.

Elk interieur is uniek en vraagt om een specifieke aanpak. D’HONDT Interieur biedt de beste oplossing en werkt samen met zijn klanten een haalbaar voorstel op maat uit.

De IVECO Daily zorgt uiteindelijk voor een complete transportoplossing op maat gemaakt voor D’Hondt Interieur.

Belangrijk in de keuze voor IVECO waren het grote laadvermogen, het comfort voor de chauffeurs en de zeer goede rijprestaties.

Meer nieuws

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Meer voorraad, meer voordelen. Geniet t.e.m. 30 april nog van uitzonderlijke stockdeals bij Hedin Automotive. Tijdens die periode kunt u terecht in alle Mercedes-Benz Truck Centers van de dealergroep voor exclusieve voorraadvoordelen. Dat Hedin Automotive een vaste...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This