DKV breidt Spaans servicenet met 600 stations uit

Verschenen: 4 maart 2019

Spaanse netwerk van DKV groeit tot 4345 stations

Voortaan kunnen klanten van DKV Euro Service voor verzorging onderweg in Spanje bij nog eens 600 tankstations terecht. De nieuwe tankstations liggen langs drukbezochte routes en de voornaamste wegenknooppunten in zowel het binnenland als de grensregio’s. Het gaat bijvoorbeeld om de kustwegen aan de Middellandse Zee, de grenswegen met Portugal en de verkeersknooppunten Irún en La Jonquera bij de Franse grens. 

“Omdat brandstofprijzen in Frankrijk door de hoge dieselaccijns duidelijk hoger zijn dan in Spanje, tanken veel van onze klanten hun wagen opnieuw vol zodra ze in de buurt van de grens zijn,” zegt Hans Cousserier, sales team leader bij DKV Euro Service Benelux. “Ook hebben we ons servicenet nog aantrekkelijker gemaakt voor vervoerders die alleen nationaal rijden.” Het Spaanse servicenet van DKV groeit hiermee uit tot 4.345 stations. Ze zijn te vinden met de DKV APP en de gratis routeplanner DKV MAPS. 

Meer nieuws

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

Opdracht voor levering van 1.500 elektrische en dieseltrucks Asset Alliance Group en DAF komen plaatsing order overeen voor 1.500 nieuwe elektrische en dieseltrucks. De toonaangevende Britse verhuur- en leasemaatschappij van trucks ontvangt de eerste voertuigen dit...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This