DKV CARD vrijgegeven voor Poolse e-TOLL

Verschenen: 13 oktober 2021

DKV Mobility geeft klanten in Polen meer flexibiliteit bij transitie viaTOLL naar e-TOLL

Vanaf 1 oktober 2021 vervangt Polen de viaTOLL door e-TOLL, een tolsysteem op basis van satellietnavigatie. Om deze transitie makkelijker te maken, kunnen klanten van DKV Mobility bij het afrekenen van e-TOLL nu ook hun DKV CARD gebruiken. De DKV CARD kan gebruikt worden voor afrekening in het e-TOLL internetportaal of de e-TOLL app, maar ook bij de e-TOLL sales points. Het enige wat hiervoor nodig is, is dat de klant zich voor e-TOLL registreert en hieraan zijn DKV CARD koppelt. Vervolgens kan hij kiezen tussen pre-pay voor het opladen van een toltegoed of voor een post-pay oplossing voor tolbetaling achteraf.

“Het is voor DKV Mobility prioriteit zijn klanten goed uit te rusten voor het nieuwe Poolse tolsysteem om storingen in hun bedrijfsactiviteit te voorkomen. Buiten de DKV CARD kan tol ook worden afgerekend met de DKV BOX EUROPE, en klanten met zo’n box kunnen deze nu ook voor e-TOLL gebruiken. Al onze klanten hebben dus twee simpele afrekenopties voor hun e-TOLL,” zegt Jérôme Lejeune, Managing Director Toll bij DKV Mobility.

De DKV CARD is vrijgegeven voor het nieuwe Poolse e-TOLL systeem (foto DKV Mobility)

 

Meer nieuws

Steven Nicolai is nieuwe Sales Manager Truck bij Profile Belux

Steven Nicolai is nieuwe Sales Manager Truck bij Profile Belux

Profile Truck, marktleider op het gebied van bandenonderhoud, -montage en -service voor vrachtwagens in de Benelux, breidt zijn Sales Team in België uit. Steven Nicolai is aangesteld als Sales Manager Truck, met de ambitie om de groei op de truckmarkt in België en...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This