DKV Euro Service Benelux viert 30-jarig bestaan

Verschenen: 12 januari 2018

DKV Euro Service, internationaal al ruim 80 jaar toonaangevend serviceprovider op gebied van wegvervoer en logistiek heeft vandaag in Noordwijkerhout het startsein gegeven voor de festiviteiten rond het 30-jarig jubileum van de Nederlandse vestiging. Vanuit deze Nederlandse vestiging verzorgt DKV haar dienstverlening  voor transport- en busbedrijven in de Benelux, Verenigd Koninkrijk en Ierland. Het team verantwoordelijk voor deze regio bestaat uit 40 personen, die diensten verlenen aan meer dan 12.000 bedrijven. DKV Euro Service zal uitgebreid aandacht besteden aan het jubileumjaar. Daarnaast zal het bedrijf in 2018 ook haar Europees inzetbare tolbox (EETS-box) introduceren, de DKV BOX EUROPE.

Tijdens de oprichting in 1988 bestond de dienstverlening van DKV Euro Service met name uit fuel cards en oplossingen voor tolbetalingen in Europa. Anno 2018 is het serviceportfolio van DKV Euro Service sterk uitgebreid, met volautomatische oplossingen voor btw- en accijnsrestituties en online rapportagetools, waaronder DKV COCKPIT en DKV eREPORTING, een uitgebreide analysetool voor 24×7 individuele, actuele informatie over het wagenpark van haar klanten. Het bedrijf ziet een goede relatie met de klant als garantie voor succes. Zo beschikt het team over experts voor verschillende specialistische diensten, zoals btw-teruggave en lokale teams in Belgie, het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Meer nieuws

Het IVECO Daily Van avontuur gaat door in Amerika

Het IVECO Daily Van avontuur gaat door in Amerika

Professioneel kiteboarder Núria Gomà i Lleonart blijft reizen aan boord van haar Daily 4x4. Een volledig nieuw ontwerp voor haar bestelwagen omgezet naar een Tigrotto, een Daily 4x4 Special Edition geïnspireerd op een historisch IVECO-voertuig uit de jaren 50 en...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This