DKV komt met ferry app voor heel Europa

Verschenen: 29 oktober 2020

Vrijwel alle Europese aanbieders van veerdiensten op één platform

Meer dan 1.000 ferryverbindingen vergelijken en simpel online reserveren.

Met het nieuwe DKV Ferry Portal biedt mobility service provider DKV zijn klanten vanaf nu de mogelijkheid om via de app meer dan 1.000 veerdiensten door heel Europa te vergelijken, online te boeken en cashless af te rekenen. In de app staat het aanbod van vrijwel alle Europese ferrymaatschappijen. Hiermee heeft de gebruiker betrouwbare informatie over de voor hem voordeligste en beste oversteek.

DKV Ferry Portal is er in twaalf taalversies. De gebruiker wordt gesteund door een veeltalig team van experts – bijvoorbeeld bij vragen over uitzonderlijke lading. Bovendien kunnen wijzigingen en terugboekingen kosteloos worden uitgevoerd. “Met het DKV Ferry Portal krijgt de klant een professionele service dat ze al kennen vanuit de privé, zoals vluchtreserveringen of hotelboekingen,” zegt Jérôme Lejeune, Managing Director Toll bij DKV Mobility. “Met het DKV Ferry Portal verlagen ze hun administratieve lasten en besparen ze tijd en geld.”

Het DKV Ferry Portal is toegankelijk via de elektronische klantaccount DKV COCKPIT.

Meer informatie op www.dkv-mobility.com en www.innogy-emobility.comMobility service provider DKV introduceert met onmiddellijke ingang een portal voor veerdiensten voor heel Europa. (foto DKV)

 

Meer nieuws

Afspraak bij EUMO EXPO

Afspraak bij EUMO EXPO

De Europese Mobiliteitsbeurs (ook bekend als EuMo Expo) zal plaatsvinden van 1 tot 3 oktober 2024 in het Parc des Expositions in Straatsburg, voor een unieke editie. Dit niet te missen evenement, dat gewijd is aan professionals in duurzame mobiliteit, zal bijna 11.000...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This