DKV lanceert nieuwe Fleet Card en webshop voor Belgische klanten

Verschenen: 4 februari 2021

DKV Euro Service lanceert een bijkomende tankkaart: de Fleet Card. Deze serie nieuwe servicekaarten voor voertuigen onder de 3.5 ton is nu heel eenvoudig te bestellen in de pas gelanceerde webshop. Vanaf vandaag vinden Belgische bedrijven er gemakkelijk en snel het aanbod aan verschillende Fleet Cards om ze vervolgens direct te bestellen.

DKV biedt vier verschillende type kaarten aan, die vanaf vandaag ook in België beschikbaar zijn:

  1. DKV FLEET CARD – voor tanken met lichte voertuigen en personenwagens
  2. DKV CARD CLIMATE – voor tanken met klimaatcompensatie
  3. DKV FLEET CARD +CHARGE – voor tanken en laden
  4. DKV CARD CLIMATE +CHARGE – voor CO2-neutraal tanken en laden

Michel Kerremans is als account manager verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitbouwen van het Fleet Card concept in België: “DKV biedt een unieke waaier aan Fleet Cards voor wagenparkklanten, met zelfs een versie voor CO2-neutraal tanken en laden in één kaart. De Fleet Card is een zogenaamde full service kaart, de gebruiker heeft dus ook toegang tot het uitgebreide DKV pakket aan producten en diensten. Speciaal voor de lancering rekent DKV overigens voor de DKV Fleet Card en de DKV Card Climate geen service fee of kaartkosten tijdens het eerste kwartaal! ”

“Wij nemen de wagenparkverantwoordelijke werk uit handen en bieden een hybride, duurzame en intelligente oplossing tegen lage kosten. Men krijgt er toegang tot het Belgische netwerk van tankstations met merken als Total, Gabriels, Lukoil, G&V en vele anderen waar voordelig kan worden getankt. Onze digitale oplossingen maken het beheer van dit alles eenvoudig en transparant en ook nog heel handig; stations filteren kan in de DKV App’’.

Voor meer informatie of advies over de Fleet Card staat DKV expert Michel Kerremans u graag te woord via michel.kerremans@dkv-euroservice.com of via +32 485 865 803.

De webshop is te vinden onder “shop” op de Belgische versie van de DKV website https://www.dkv-euroservice.com/be-nl/

Meer nieuws

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Meer voorraad, meer voordelen. Geniet t.e.m. 30 april nog van uitzonderlijke stockdeals bij Hedin Automotive. Tijdens die periode kunt u terecht in alle Mercedes-Benz Truck Centers van de dealergroep voor exclusieve voorraadvoordelen. Dat Hedin Automotive een vaste...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This