DKV Mobility schenkt 12.500 euro aan Kinderkankerfonds vzw

Verschenen: 2 december 2021

Mobility service provider DKV heeft een cheque van 12.500 euro overhandigd aan vzw Kinderkankerfonds in Gent. Met deze som wil DKV Mobility een actieve bijdrage leveren aan het Fonds dat zorgt voor een betere levenskwaliteit voor kinderen met kanker en hun gezin.

DKV Mobility wil ook op maatschappelijk vlak het verschil maken

Sinds jaar en dag is het een bewuste keuze van DKV Mobility om ook op maatschappelijk vlak het verschil te maken. Zo heeft het bedrijf de voorbije jaren heel wat goede doelen gesteund. Nu is ervoor gekozen om de werking van vzw Kinderkankerfonds een hart onder de riem te steken en een financieel duwtje in de rug te geven.

Hans Cousserier: “DKV is ervan overtuigd dat het verder moet kijken dan de transportsector om het verschil te kunnen blijven maken. Ons bedrijf staat bekend als een uitstekende en betrouwbare service provider, maar ook in termen van duurzaamheid willen we ons graag onderscheiden. Dit omvat dan een combinatie van economische, ecologische en sociale factoren. We zijn bijzonder fier dat we vandaag een mooie som kunnen doneren aan vzw Kinderkankerfonds om zo een bescheiden bijdrage te leveren aan hun fantastische werking.”

Kinderkankerfonds: “Dankzij de steun van actievoerders zoals DKV Mobility kan onze vereniging de vele projecten blijven realiseren. Wij bieden financiële en psychologische ondersteuning aan gezinnen met een kind met kanker via diverse projecten zoals thuiszorg KOESTER, ontspanningsactiviteiten bij de patiënt thuis met Studio Nona en opvang voor broers en zussen via deLIEving. Daarnaast is er ook de financiering van wetenschappelijk onderzoek specifiek naar kinderkanker, ondersteuning aan de kinderkankerafdelingen door het aanwerven van extra personeel en inrichten van de infrastructuur. Deze projecten kunnen wij enkel blijven aanbieden aan de getroffen gezinnen door de giften van actievoerders. Na een extra moeilijk werkjaar is deze mooie steun dan ook heel erg welkom!”

Actie in het kader van de verkoop van de DKV BOX EUROPE

In 2019 lanceerde DKV Mobility de verkoop van de DKV BOX EUROPE, de ultieme toloplossing om grenzeloos door Europa te reizen. Zo hebben vrachtwagens in de toekomst nog maar één box nodig voor alle tolbetalingen in twaalf landen. Vandaag is de DKV BOX EUROPE beschikbaar in België, Bulgarije, Hongarije, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Portugal en Spanje, naast enkele tunnels. DKV-klanten die intekenden op de DKV BOX EUROPE, hebben voor de technologische vooruitgang van de box gekozen én hebben mee het verschil gemaakt door het goede doel te steunen.

DKV Mobility heeft nu beslist om op basis van alle verkochte boxen een forfait van 12500 euro te doneren aan het Kinderkankerfonds. De klanten van DKV hebben niets extra betaald voor de DKV BOX EUROPE en er waren ook geen verborgen kosten. De donatie komt rechtstreeks van DKV.

Lydia Van Bogaert (links) van het Kinderkankerfonds vzw en Hans Cousserier (rechts) van DKV Mobility.

Meer nieuws

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Meer voorraad, meer voordelen. Geniet t.e.m. 30 april nog van uitzonderlijke stockdeals bij Hedin Automotive. Tijdens die periode kunt u terecht in alle Mercedes-Benz Truck Centers van de dealergroep voor exclusieve voorraadvoordelen. Dat Hedin Automotive een vaste...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This