DKV Mobility stelt Michel Kerremans aan als nieuwe Sales Team Manager voor België en Luxemburg

Verschenen: 14 april 2022

DKV Mobility stelt per 1 april 2022 Michel Kerremans aan als de nieuwe Manager voor het salesteam in BeLux. Michel kwam in september 2018 aan boord en kon de voorbije drie jaar heel wat expertise en ervaring opdoen in de sector. In zijn nieuwe functie volgt hij Hans Cousserier op.

Michel Kerremans ging na zijn studies Bedrijfsmanagement Rechtspraktijk in 2009 aan de slag bij de autoverhuurder Dockx Rental waar hij verschillende verkoopsfuncties bekleedde. Sinds 2018 is Michel aan de slag bij DKV Mobility, eerst als accountmanager en vanaf 1 april 2022 als de nieuwe Sales Team Manager voor BeLux. In zijn nieuwe functie zal hij, samen met Leentje Huygebaert, Diederik Brutsaert en Sven Verbist, het BeLux team begeleiden in het verschuivende mobiliteitslandschap.

Michel Kerremans: “Het is een fijne gedachte dat ik het vertrouwen heb gekregen om het enorm hechte en sterke BeLux team te mogen sturen naar toekomstige successen. Nu meer dan ooit zijn wij bij DKV Mobility klaar voor de toekomst, klaar voor de energietransitie en klaar om onze klanten elke dag opnieuw zo goed als mogelijk te begeleiden in deze uitdagende tijden.”

Michel Kerremans volgt Hans Cousserier op die al sinds 2005 deel uitmaakt van de DKV Mobility familie. Na een jarenlange carrière als accountmanager werd hij in 2018 Sales Team Manager Benelux. Hans verhuist naar Polen waar hij nieuwe uitdagingen aangaat.

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This