DKV Mobility zorgt voor afrekening nieuwe e-TOLL trucktol in Polen

Verschenen: 2 september 2021

DKV BOX EUROPE uitgebreid met Polen

Klanten van DKV Mobility, één van Europa’s meest vooraanstaande mobility service providers, kunnen de nieuwe Poolse e-TOLL straks cashless voldoen. Vervoerders kunnen zich nu al bij DKV Mobility registreren voor de afrekening van dit nieuwe elektronische tolsysteem dat in Polen officieel op 1 oktober van start gaat. Hierbij hebben klanten van DKV Mobility twee opties. Klanten die al een DKV BOX EUROPE gebruiken, kunnen het nieuwe tolsysteem gewoon toevoegen en op hun tolbox laten autoriseren voor afrekening. Daarnaast is er de nationaal verkrijgbare Poolse on-board unit.

“We zijn er trots op dat we onze klanten nu ook in Polen de mogelijkheid van een adequate toloplossing bieden,” zegt Jérôme Lejeune, Managing Director Toll bij DKV Mobility. “Hiermee hebben we alweer een nieuwe mijlpaal bereikt en kunnen we onze klanten op doorreis door Polen nog meer toegevoegde waarde geven.”

Als één van Europa’s meest toonaangevende mobility service providers biedt DKV Mobility tolservice aan voor trucks en personenwagens in meer dan 30 landen.

Meer nieuws

DAF LF Electric voor jubilerend Van Gogh Museum

DAF LF Electric voor jubilerend Van Gogh Museum

DAF heeft een LF Electric distributietruck geschonken aan het Van Gogh Museum in Amsterdam, dat zijn 50e verjaardag viert. De elektrische DAF LF wordt ingezet om promotiematerialen van het Van Gogh Museum bij onder meer scholen en verenigingen in heel Nederland af te...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This