DKV partnert met Altrio Thuisverpleging

Verschenen: 21 oktober 2021

DKV Euro Service heeft een partnership gesloten met Altrio Thuisverpleging, de grootste onafhankelijke thuisverplegingsdienst in België. Dankzij het partnership krijgen de circa 1000 zelfstandige thuisverpleegkundigen van Altrio toegang tot de premium diensten van DKV: tanken en laden in een totaaloplossing voor duurzame mobiliteit.

Michel Kerremans, account manager bij DKV Euro Service en gespecialiseerd in oplossingen voor fleet, legt uit: “Net zoals Altrio de zorg hoog in het vaandel draagt voor patiënten, thuisverpleegkundigen én partners, gaan we bij DKV tot het uiterste om onze klanten te ontzorgen op vlak van mobiliteit. “You drive, we care” is meer dan ooit onze slogan waardoor onze partners nog meer kunnen inzetten op hun core business.”

Dankzij het partnership krijgt elke Altrio thuisverpleegkundige toegang tot 8.500 oplaadpunten in België en ruim 200.000 door heel Europa. Daarnaast is er toegang tot 160.000 acceptatiepunten in Europa, waarvan 2300 in België. Best wel handig, want dankzij de DKV CARD +CHARGE kunnen de zelfstandige thuisverpleegkundigen gemakkelijk tanken en opladen met slechts één kaart. Daarnaast profiteren ze van de beste prijzen en via de DKV APP of de online stationfinder vinden ze heel snel en gemakkelijk het dichtstbijzijnde station. Het online dashboard, de DKV Cockpit, geeft accuraat inzicht in het verbruik en de facturen wat de administratie een stuk eenvoudiger maakt. Tenslotte maakt DKV het mogelijk om de CO2-uitstoot te compenseren wanneer klanten voor de DKV Card Climate te kiezen.

Berdien Laeremans, coördinator bij Altrio voor alle partnerships en familievoordelen, becommentarieert de keuze voor DKV: “Met DKV hebben we een uiterst betrouwbare partner gevonden die ons laat tanken en laden in het grootste merkonafhankelijke netwerk. Het feit dat we bij slechts een partner terechtkunnen voor een duurzame totaaloplossing op vlak van mobiliteit, zorgt ervoor dat we ons nog meer kunnen focussen op de zorg. Het uitgebreide netwerk, de scherpe condities en het gebruiksgemak overtuigden ons om voor DKV te kiezen.”

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This