DKV verwerft 25 procent in Spanish VAT Services

Verschenen: 2 oktober 2019

DKV MOBILITY SERVICES Group heeft 25 procent medezeggenschap verworven in Spanish VAT Services, marktleider internationaal tolafrekenen in Spanje. De Familie Alfaro blijft met 57 procent meerderheidsvennoot in de onderneming. Over de aankoopprijs zijn beide partijen overeengekomen geen mededelingen te doen. Spanish VAT Services is toonaangevend in Spanje op gebied van afwikkeling van tolheffingen, belastingrestituties en brandstof. Met wereldwijd meer dan 1.500 klanten en 36.000 geïnstalleerde OBU’s behaalde het bedrijf in 2018 een omzet van ruim 200 miljoen euro.

“We zijn verheugd over deze strategische investering in Spanish VAT Services om samen verder te kunnen ontwikkelen,” zegt Marco van Kalleveen, CEO van DKV. Carlos Alfaro, algemeen directeur Spanish VAT Services voegt hieraan toe: “We gaan ervan uit dat de deelname van DKV in Spanish VAT Services voor ons een stuwende kracht zal zijn bij het in de markt zetten van ons productportfolio. Bovendien zal deze participatie van beslissende invloed zijn op de expansie van onze onderneming op het Iberisch Schiereiland.”

Meer nieuws

Steven Nicolai is nieuwe Sales Manager Truck bij Profile Belux

Steven Nicolai is nieuwe Sales Manager Truck bij Profile Belux

Profile Truck, marktleider op het gebied van bandenonderhoud, -montage en -service voor vrachtwagens in de Benelux, breidt zijn Sales Team in België uit. Steven Nicolai is aangesteld als Sales Manager Truck, met de ambitie om de groei op de truckmarkt in België en...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This