DKV verwerft SV Transportservice GmbH

Verschenen: 13 augustus 2020

Onlangs heeft DKV Euro Service SV Transportservice GmbH (SVTS) verworven. Het betreft een Oostenrijkse onderneming die gevestigd is in St. Martin im Innkreis, gespecialiseerd in tankkaarten, tol afrekenen en btw-restitutie voor vervoerders die voornamelijk op de Balkan gevestigd zijn.

“SVTS is in 2010 door ondernemer Slavica Vranjković opgericht. Ze is inspirerend in haar passie zich in te zetten voor de klanten,” zegt Marco van Kalleveen, CEO van DKV Mobility. “We kijken ernaar uit om onze business samen met haar verder uit te bouwen, vanuit een gemeenschappelijke wens tot innovatieve dienstverlening en topservice aan de klant.”

Met deze inmiddels vijfde acquisitie in twaalf maanden houdt DKV zich consequent aan zijn groeistrategie. De huidige SVTS klanten gaan met de acquisitie profiteren van een uitgebreider productpalet dat innovatieve, geïntegreerde dienstverlening omvat. Beide partijen zijn overeengekomen geen mededelingen te doen over het bedrag dat met de transactie gemoeid is.


Slavica Vranjković, directeur SV Transportservice GmbH en Markus Präßl, Managing Director DKV Euro Service GmbH + Co. KG zien uit naar hun samenwerking. (foto DKV)

Meer nieuws

Afspraak bij EUMO EXPO

Afspraak bij EUMO EXPO

De Europese Mobiliteitsbeurs (ook bekend als EuMo Expo) zal plaatsvinden van 1 tot 3 oktober 2024 in het Parc des Expositions in Straatsburg, voor een unieke editie. Dit niet te missen evenement, dat gewijd is aan professionals in duurzame mobiliteit, zal bijna 11.000...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This