Doosan bevestigt grote bestelling wielladers door CEMEX

Verschenen: 7 november 2019

Doosan Infracore Europe B.V. heeft een aanzienlijke order aangekondigd voor ongeveer 100 nieuwe Doosan wielladers door CEMEX, ’s werelds grootste producent van bouwmaterialen en de op één na grootste producent van cement.

Volgens de nieuwe deal is Doosan de enige leverancier van nieuwe wielladers voor de Europese activiteiten van CEMEX in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Polen, Tsjechië en Spanje.

Gilles Bendaoud, vice-president van Sales & Marketing voor Doosan Infracore Europe B.V., zei over de CEMEX-order: “We zijn verheugd dat onze overeenkomst met CEMEX voor de levering van nieuwe Doosan wielladers in Europa afgerond is. We zijn erg blij dat CEMEX als één van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van bouwmaterialen groot vertrouwen heeft in het assortiment wielladers dat wij leveren. Doosan heeft de intentie om ook op lange termijn een uitgebreid partnerschap met CEMEX te onderhouden.”

De nieuwe overeenkomst met CEMEX heeft specifiek betrekking op Doosan wielladers met bakcapaciteiten van 2,2 tot 6,0 m³. De wielladers zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen voor laad- en handlingsprocessen.

De eerste wiellader, een DL550-5, werd onlangs geleverd aan La Ventrouze in Frankrijk, de eerste CEMEX-productielocatie. Sitemanager Romain Legrand  en zijn team (foto) verwelkomden de nieuwe wiellader DL550-5, die direct voor werkzaamheden werd ingezet.

CEMEX heeft een nieuwe strategie om kosten te verlagen door traditionele werkwijzen kritisch te bekijken en de ontwikkeling van nieuwe oplossingen te stimuleren. De nieuwe relatie met de Doosan Group is daar een belangrijk onderdeel van.

CEMEX is een wereldwijde producent van bouwmaterialen met producten van hoge kwaliteit en betrouwbare services. CEMEX heeft een rijke geschiedenis van innovatieve bouwoplossingen, efficiencyverbeteringen en inspanningen voor een duurzame toekomst.

De Doosan Group werd opgericht in 1896 en heeft zich ontwikkeld tot een wereldleider in de Infrastructure Support Business. Doosan heeft 37.900 werknemers in 37 landen, 56 dochterondernemingen en 3.700 distributeurs wereldwijd met een omzet in 2018 van 20 miljard dollar.Doosan is nummer één in de wereld voor de bouw van ontziltingsinstallaties, de markt voor stoomgenerator voor warmteterugwinning en producten voor chemische procesapparatuur. Daarnaast is Doosan één van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van bouwmachines voor steengroeven en één wereldleider in compacte bouwapparatuur.

Meer nieuws

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Meer voorraad, meer voordelen. Geniet t.e.m. 30 april nog van uitzonderlijke stockdeals bij Hedin Automotive. Tijdens die periode kunt u terecht in alle Mercedes-Benz Truck Centers van de dealergroep voor exclusieve voorraadvoordelen. Dat Hedin Automotive een vaste...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This