DSM verkiest ASSA ABLOY Entrance Systems tot ‘Contractor van de maand’

Verschenen: 6 juni 2019

Chemiebedrijf DSM te Genk zet deze maand ASSA ABLOY Entrance Systems in de bloemetjes. De specialist in toegangsoplossingen kreeg de titel ’Contractor van de maand’ toegekend. 

DSM

Chemiereus DSM levert ingrediënten voor de voedings- en gezondheidsindustrie en innovatieve materialen voor onder andere de medische en automobielsector. Ze zijn actief in 50 landen, verspreid over zes continenten. Hun doel is om de levens van mensen te verbeteren, en dat op een duurzame manier. 

Contractor van de maand

DSM Genk kent deze maand aan ASSA ABLOY Entrance Systems de titel ‘Contractor van de maand’ toe. Het bedrijf haalt verschillende redenen aan:

“De medewerkers van ASSA ABLOY Entrance Systems voeren hun werk uit met grote aandacht voor de veiligheid. Veiligheid is voor hen een deel van het werk. Hun proactieve houding en attitude leggen de veiligheidsnorm hoog, iets waar wij ook elke dag naar streven. Procedures worden bovendien altijd nageleefd. Bij twijfel wordt er gestopt.”

ASSA ABLOY Entrance Systems stelt volgens DSM Genk een voorbeeldfunctie die volledig past bij de bedrijfswaarden van DSM. 

Meer nieuws

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This