DT Spare Parts biedt 1.000 onderdelen voor Scania L/P/G/R/S-serie

Verschenen: 11 oktober 2018

Voor het eerst publiceert het merk DT Spare Parts een onderdelencatalogus voor de Scania L-/P-/G-/R-/S-serie, die sinds 2016 op de markt is. De catalogus bevat 1.000 producten passend voor de Scania L/P/G/R/S-serie. Deze vervangen ca. 2.100 referentienummers van de fabrikant. Hiermee toont DT Spare Parts aan dat het productassortiment voortdurend wordt aangepast aan de eisen van ontwikkelingen binnen de markt. Ook het productassortiment voor de Scania L-/P-/G-/R-/S-serie zal verder groeien.

Naast het onderdelenassortiment voor Scania L/P/G/R/S biedt DT Spare Parts al producten voor de Scania P/G/R/T-serie, de 4-serie en de 2/3-serie. In totaal biedt DT Spare Parts meer dan 27.000 verschillende onderdelen aan voor het vrachtwagensegment.Naast het voortdurend groeiende assortiment, profiteren werkplaatsklanten ook van andere voordelen, zoals gegarandeerde merkkwaliteit, uitgebreide serviceaanbiedingen en een garantie van 24 maanden.

Gedetailleerde informatie over de producten van DT Spare Parts is snel en gemakkelijk te vinden in het Partner Portal. De Scania L/P/G/R/S-catalogus en alle andere catalogi zijn beschikbaar in digitaal formaat zodat klanten te allen tijde naar producten kunnen zoeken. Gedrukte versies kunnen gratis opgevraagd worden via het orderformulier en bij lokale distributiepartners. Diesel Technic heeft distributiepartners in meer dan 150 landen, die garant staan voor een snelle en betrouwbare levering van reserveonderdelen.

Meer nieuws

Kempisch Trainingscentre wordt Aktoo Safety Academy

Kempisch Trainingscentre wordt Aktoo Safety Academy

Het Kempisch Trainingscentre, reeds lange tijd de onbetwiste autoriteit in veiligheidstrainingen voor professionele chauffeurs, maakt vanaf vandaag, dinsdag 19 september, een doorstart als Aktoo Safety Academy. “Dit opent de deur naar een gevarieerder aanbod van...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This