DT Spare Parts breidt het productaanbod uit passend voor Volvo Bus B 10/12 met TD/THD-motor

Verschenen: 26 maart 2019

De nieuwe productcatalogus is nu online beschikbaar

De bijgewerkte digitale catalogus van het merk DT Spare Parts is uitgebreid met meer dan 60 nieuwe onderdelen passend voor Volvo Bus B 10/12 met TH/THD-motor. Deze bevat in totaal zo’n 1600 onderdelen, die ca. 3500 referentienummers vervangen. 

De digitale versie is nu beschikbaar voor distributiepartners en hun werkplaatsklanten op http://dcat.dt-spareparts.com. De duidelijke onderverdeling in productgebieden en het gestructureerde ontwerp in meerdere talen garanderen een intuïtieve bediening en een snel overzicht van het assortiment. Dankzij de rechtstreekse links naar de artikeldetailpagina’s in het Partner Portal in het artikel, referentienummer of zoeken op volledige tekst, kunnen de gezochte producten op een gerichte en eenvoudige manier worden gevonden. 

Dankzij de voortdurende doorontwikkeling van het onderdelenassortiment biedt DT Spare Parts klanten een voortdurend groeiend assortiment en toekomstgerichte oplossingen vanuit één bron. Naast het onderdelenprogramma passend voor de Volvo Bus B 10/12 zijn er ook producten voor de Volvo B 9/11/12/13 verkrijgbaar. In totaal bestaat het volledige gamma in het bussegment uit meer dan 13.000 onderdelen van gegarandeerde kwaliteit. 

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This