Duurzaam en flexibel: de nieuwe koudwater hogedruktrailer van Kärcher

Verschenen: 11 maart 2019

 Een watertank van 1000 liter, een krachtige diesel- of benzinemotor met slimme opties – Kärcher’s nieuwe koudwater hogedruktrailer is dé oplossing voor mobiel en autonoom werk. De hogedrukreiniger laat minstens één uur onafgebroken gebruik toe, zonder de watertank bij te vullen. Dankzij de lage kogeldruk (75 kilogram) is er geen grote trekauto nodig. Met opties zoals impactbescherming voor de tank, een slanghaspel en een urenteller kan de hogedrukreiniger afgesteld worden op de specifieke behoeftes van de klant. Die veelzijdigheid maakt de trailer uiterst geschikt voor gemeentediensten, de bouwsector, schoonmaakbedrijven en verhuurvloten. 

Na de succesvolle lancering van de warmwater hogedruktrailer vervolledigt Kärcher zijn productaanbod voor mobiele toepassingen met deze koudwatermodellen. De pomp en de motor hebben hun betrouwbaarheid al bewezen in het bestaande gamma. Dankzij het uitgekiende machineconcept zijn alle componenten bovendien naadloos op elkaar afgestemd. Dankzij de uitgebreide voorraad reserveonderdelen hoeft de gebruiker zelf geen onderdelen op te slaan. Onderhoud gebeurt dus snel én voordelig.  

De koudwater hogedruktrailer heeft een debiet tot 930 liter per uur en een druk tot 230 bar. De motoren voldoen aan de EU STAGE V-normen en hoeven niet te worden aangesloten op netvoeding. De grote tank en de lage kogeldruk staan garant voor optimaal gebruiksgemak. De cab-versie voor stationair gebruik is uitgerust met heftrucksloffen voor het transport en kan op diepladers of in voertuigen worden geplaatst.  

Naar gelang de gebruiksdoeleinden zijn verschillende opties mogelijk. De slanghaspel zorgt voor een groter gebruiksgemak en heeft een capaciteit voor 50 meter hogedrukslang. Het Easy!Force Advanced hogedrukpistool biedt een drukregeling die nóg ergonomischer is.  Gebruik in de winter kan zonder enig risico dankzij het antivriessysteem. Beschermstukken voor machineonderdelen zijn vooral interessant voor verhuurvloten, net als de urenteller en het aanpasbare design. Op verzoek van de klant kan de kleur van de tank worden aangepast en een bedrijfslogo worden aangebracht.

 

Meer nieuws

Afspraak bij EUMO EXPO

Afspraak bij EUMO EXPO

De Europese Mobiliteitsbeurs (ook bekend als EuMo Expo) zal plaatsvinden van 1 tot 3 oktober 2024 in het Parc des Expositions in Straatsburg, voor een unieke editie. Dit niet te missen evenement, dat gewijd is aan professionals in duurzame mobiliteit, zal bijna 11.000...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This