EASY RENT truck & trailer breidt uit met een nieuwe locatie in Herstal/Luik !

Verschenen: 27 mei 2021

Met de overname van Atelier RC in Luik versterkt EASY RENT truck & trailer zijn marktpositie en breidt het productgamma uit op het gebied van haak-, kip- en kraansystemen.

Door de strategische fusie van de twee bedrijven kunnen de klanten nu profiteren van een nog uitgebreider productassortiment, naast de gebruikelijke eersteklas service. Bovendien biedt de centrale ligging van de nieuwe basis in Herstal bij Luik een gunstige en snelle toegang via talrijke autosnelwegverbindingen.

Of het nu gaat om betonmixers, vrachtwagens met haakarmsysteem, kippers, trekkers of diepladers – klanten uit de bouw- en transportsector beschikken over een grote keuze aan voertuigen die onmiddellijk beschikbaar zijn voor elke uitdaging op de werf.

Atelier RC fabriceert en monteert al meer dan 40 jaar haak-, kip- en kraansystemen in  eigen werkplaats. Met deze ervaring en vakkennis weet Atelier RC de klanten te overtuigen met de beste kwaliteit. Eveneens is RC Atelier een erkend fabrikant in de sector.

Om klanten de beste constructie kwaliteit en afwerking te garanderen en productietijden te verkorten, worden de fabricageprocessen voortdurend geoptimaliseerd.

Het hele gamma wordt afgerond met flexibele huuroplossingen – of het nu gaat om huur op korte of lange termijn, leasing of huurkoop.

Snel! Simpel! Onmiddellijk beschikbaar!

DCIM100MEDIADJI_0047.JPG

Meer nieuws

Kempisch Trainingscentre wordt Aktoo Safety Academy

Kempisch Trainingscentre wordt Aktoo Safety Academy

Het Kempisch Trainingscentre, reeds lange tijd de onbetwiste autoriteit in veiligheidstrainingen voor professionele chauffeurs, maakt vanaf vandaag, dinsdag 19 september, een doorstart als Aktoo Safety Academy. “Dit opent de deur naar een gevarieerder aanbod van...

Kärcher pakt zwerfvuil aan op Wilrijkse World Cleanup Day 2023

Kärcher pakt zwerfvuil aan op Wilrijkse World Cleanup Day 2023

World Cleanup Day is een jaarlijks initiatief waarbij miljoenen vrijwilligers, overheden en organisaties in 191 landen het globale afvalprobleem aanpakken en samen de wereld een stukje ‘schoner’ maken. In Wilrijk bleef het bovendien niet bij één enkele dag: zowel op...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This