EASY RENT truck & trailer breidt uit met een nieuwe locatie in Herstal/Luik !

Verschenen: 27 mei 2021

Met de overname van Atelier RC in Luik versterkt EASY RENT truck & trailer zijn marktpositie en breidt het productgamma uit op het gebied van haak-, kip- en kraansystemen.

Door de strategische fusie van de twee bedrijven kunnen de klanten nu profiteren van een nog uitgebreider productassortiment, naast de gebruikelijke eersteklas service. Bovendien biedt de centrale ligging van de nieuwe basis in Herstal bij Luik een gunstige en snelle toegang via talrijke autosnelwegverbindingen.

Of het nu gaat om betonmixers, vrachtwagens met haakarmsysteem, kippers, trekkers of diepladers – klanten uit de bouw- en transportsector beschikken over een grote keuze aan voertuigen die onmiddellijk beschikbaar zijn voor elke uitdaging op de werf.

Atelier RC fabriceert en monteert al meer dan 40 jaar haak-, kip- en kraansystemen in  eigen werkplaats. Met deze ervaring en vakkennis weet Atelier RC de klanten te overtuigen met de beste kwaliteit. Eveneens is RC Atelier een erkend fabrikant in de sector.

Om klanten de beste constructie kwaliteit en afwerking te garanderen en productietijden te verkorten, worden de fabricageprocessen voortdurend geoptimaliseerd.

Het hele gamma wordt afgerond met flexibele huuroplossingen – of het nu gaat om huur op korte of lange termijn, leasing of huurkoop.

Snel! Simpel! Onmiddellijk beschikbaar!

DCIM100MEDIADJI_0047.JPG

Meer nieuws

Renault Trucks kondigt nieuw logistiek platform in Lyon aan

Renault Trucks kondigt nieuw logistiek platform in Lyon aan

Renault Trucks kondigt de constructie van een nieuw energiepositief gebouw aan in het hart van zijn site in Lyon-Saint-Priest. Het gebouw zal een oppervlakte van 46.000 m2 hebben en vertegenwoordigt een investering van 132 miljoen euro. Het gebouw, dat in 2028 zijn...

Hendrik De Spiegelaere overleden

Hendrik De Spiegelaere overleden

Journalist Hendrik De Spiegelaere is gisterennamiddag, na een kort ziekbed, overleden. Hij stond aan de grondslag van TRANSPORAMA. Sinds een aantal jaar was hij ook verantwoordelijk voor de journalistieke invulling van Trans Aktueel. Hendrik studeerde industriële...

Eerste trucks in Dachser-kleuren voor Müller Fresh Food Logistics

Eerste trucks in Dachser-kleuren voor Müller Fresh Food Logistics

Müller Fresh Food Logistics voegt eerste trucks in Dachser-kleuren aan wagenpark toe Müller Fresh Food Logistics, de logistieke dienstverlener gespecialiseerd in voedingsmiddelendistributie, heeft zes Euro 6 trucks van MAN volledig in Dachser-kleuren aangeschaft. Het...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This